Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mennyi idő után bújtato...

Csajok mennyi idő után bújtatok ágyba leggyorsabban egy fiúval?

Figyelt kérdés
Köszi, ha írtok kort is :-) Aki cikinek tartja, priviben is megírhatja.

2012. nov. 21. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, akkor én konzervatív vagyok, mert nekem a legkorábbi is másfél hónap volt és még akkor sem voltam teljesen biztos a dolgomban.

21/L

2012. nov. 21. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

20/L

2012. nov. 21. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:
úgyis az ágyban derül ki minden.. mert ha a sex nem működik akkor a kapcsolat sem fog!
2012. nov. 30. 10:55
 14/16 anonim válasza:
100%

Én meg biztos prűd vagyok de 2-3 hónapnál előbb nem fekszem le senkivel. Lehet szexelni még eleget akkor is ha vár egy kicsit az ember, nem kell egyből belecsapi a dolgok közepébe.

23/L

2012. nov. 30. 11:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Szokásos női lepontozgatás :). Ettől még tény, hogy majdnem minden nő lefektethető a 3. randin legkésőbb. Persze, itt a gyakorin minden nő konzervatív, minden nőt a belső érdekel és minden nő elítéli az alkalmi a kapcsolatokat. Csak valahogy az életben pont az ellenkezőjét látom:). Semmi baj, a nők nagy része, ha megkérdezik, hány férfival volt együtt, akkor vagy letagadja a felét, vagy azt hazudja, hogy mindegyik komoly kapcsolat volt, miért pont ebben mondanának igazat:). Utolsó, te meg sztem nem tudod, mit jelent a prűd szó:).
2012. nov. 30. 11:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Az ágyban kell szinte kezdeni mert onnan indul minden,ha nem így van akkor van a siránkozás,hogy elhagyott,nem jövünk ki stb...
2012. nov. 30. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!