Fiúk! Leveleznétek olyan lánnyal, akitől semmit nem akartok igazából, csak mondjuk jól esik tőle bókokat és elismerést kapni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 16:57
1/11 anonim válasza:
nem. én nem levelek lányokkal csak ha akarok tőlük valamit. (nem barátságot)
2/11 anonim válasza:
Ha azok a bókok és elismerések valódiak, akkor igen. De ennek így mi értelme lenne? Ha én tetszenék neki, ő meg nekem, akkor miért kínozzuk egymást és nem jövünk össze? Persze ez csak feltételezés...
3/11 A kérdező kommentje:
Hát egonövelés az értelme.
2012. okt. 18. 16:59
4/11 anonim válasza:
Hónapok óta levelezel erről az oldalról egy sráccal, nem is láttunk képet egymásról.
Tehát az egó növeléshez ehhez szerintem nincs köze.
5/11 anonim válasza:
Ezzel csak a hangulatom romlik el, ha valódi a bók, de csak online kapom... Ez nem ego növelés.
6/11 anonim válasza:
Nem neked kellene bókolni a lánynak? Vagy valami kimaradt? Ennyire megváltozott a világ?
7/11 anonim válasza:
Bennem az merült fel, hogy egy lány miért küld bókokat egy fiúnak, akitől semmit nem akar. :)
Amúgy leveleznék, de biztosan játszanék a gondolattal, hogy élőszóban jobb lenne folytatni. Aztán majd ott dőljön el, mit is akarunk egymástól.
8/11 anonim válasza:
Persze, miért ne.
Egyébként nem szoktam így előre eldönteni, hogy na már most ettől a lánytól akarok valamit vagy sem... Majd hozza a helyzet/élet.
9/11 anonim válasza:
Igen, én levelezek olyan lánnyal akitől nem igazán érzem hogy szeretnék valamit, de nem konkrétan azért mert jól esik a bók tőle. Talán csak volt esély hogy legyen több de nem lett.
10/11 anonim válasza:
Igen de csak ha valóban beszélgettünk már eleget.
Vagyis én képtelen vagyok "hazug" bókokat mondogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!