Hol ismerkedjek, ha otthonülős vagyok?
Figyelt kérdés
És a személyes ismerkedést preferálom, viszont csendes vagyok. N2012. okt. 11. 20:57
11/14 anonim válasza:
Hány éves vagy, és merre szoktál előfordulni?
12/14 anonim válasza:
Én például juszt se akarok regisztrálni társkeresőn. Néha rom kocsmázom,meccsekre járok,könnyen szóba elegyedek akárkivel. Aztán,majd lesz valami. 39/F
13/14 anonim válasza:
A legtöbb hobbi űzése során emberek közelébe is kerülsz, úgy van lehetőséged ismerkedni. De a tapasztalatom szerint baráti társaságokban a legkönnyebb. Ha van egy kis csapat, amiben mozogsz és ha nem mindenki introvertált közöttetek, akkor általában van mozgás az emberek terén. Jönnek újak, mennek régiek. Lehetőség az ismerkedésre. Házibulikban is van rá mód, még akkor is, ha csendes vagy.
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. okt. 13. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!