Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az miért van, hogy csak...

Az miért van, hogy csak játszanak velem a pasik?

Figyelt kérdés
Tényleg odafigyelek rájuk,azt nyújtom amit lehet és elvárnak,nem húzom õket,nem játszom meg magam.Ennyire ronda lennék?Csak a testiség fontos?A második pasi vesz palira,,,,nincs már õszinteségen,nyiltságon alapuló ismerettségre esély a mai világban?

2012. szept. 25. 13:23
1 2
 11/15 Diavolino44 ***** válasza:

jo csaj + jo pasi = oda-vissza jatszanak egymassal. A jo csaj megtud szerezni egy a jo pasit, a jo pasi megtud szerzni egy jo csajt. De altalaban a jo pasinak ez nem eleg mivel tudja, hogy ha szakitanak is jon uj hal a horogra.

rossz csaj + jo pasi = megfogja valami a lanyban, de tul nagy a kisertes, kihasznalja s a vegletekig huzza az agyat. De nehezen lep ki a kapcsolatbol, mert a rossz csaj, bizonygatja h o mas mint a tobbi rib@nc folyamatosan kiny@lja a segget.

Jo csaj + rossz pasi= itt alt. a pasik nem hulyek, tudjak meg egy ilyen csajt nem fogna talalni, ebbol lesznek a papucsok. S ha csaj nem unja meg akkor boldog kapcsolat.

Rossz csaj + rossz pasi= Itt mindketten tudjak van a masiknal jobb is. A rossz no mindent megtesz ,hogy megtartsa a pasit. Ha a pasinak nem volt szerencseje egyaltalan a noknel akkor o is ertekelni fogja a rossz csajt.

Eddig ezeket tapasztaltam.

2012. szept. 25. 14:26
 12/15 anonim válasza:

Egyszerű. Túlságosan rendelkezésre állsz nekik. Megismered őket, és már tepersz is, hogy megfelelj.

Kicsit igenis húzni kell, elsőre nem szabad komolyan venni. Nem durván, de kicsit játszani kell meg elérhetetlennek lenni, sokkal jobban érdekled. Sose a tárgy legyél, amit elővesz ha kedve van rá(d), hanem a cél, amiért ki kell tartani és küzdeni.

2012. szept. 25. 15:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen utolsó:),ez igaz mindig elérhetõ voltam,

Sajnos én nem tudom,hogy hogy kell húzni egy pasit,de komolyan.Adott egy srác,halok meg érte de egy ideje csak akk,keres ha leszáll az este,mindennap,de eleinte másabb volt.Szeretném nem elvesziteni,....de nem tudom miként tartsam meg.:(

2012. szept. 25. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
pl ne menj, ha hív... nem kell rögtön ugrani. csak este jutsz eszébe? ne vedd fel a telefont. este más dolgod van. ha nem keres meg máskor, akkor ennyit ért az illető.
2012. szept. 25. 23:51
 15/15 anonim válasza:

Okos tanácsadó, nyilvánvalóan nő. Az ostobább fajtából. Ne hallgass rá!

Mindent jól csinálhattál, nem biztos, h. veled van a baj. Ugorj, ha úgy érzed azt kell, menj, csináld, ha szerinted úgy jó. Ne taktikázz, ne légy kétszínű, vagy álszent. Szóvá lehet tenni dolgokat, KIMONDANI amit szeretnél, és legeslegfontosabb, úgy kérj mint egy nő! Soha ne követelj! Végképp ne legyen a tested csereértékű árú! Nem feltétlen kellenek praktikák, nem kell csűrni csavarni, az egyenes beszéd célravezetőbb, ám annak előadásán, mikéntjén rettentő sok múlhat. A kedvesség lehengerlő fegyver. Ha nem értékeli amit adsz, nem viszonozza, nem ő a párod. Nem elkeseredni kell, hanem lecserélni! 43F

2012. okt. 3. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!