Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mégis mit rontok el hogy...

Mégis mit rontok el hogy senkinek nem jövök be?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy jól nézek ki, és magas is vagyok, aranyos kedves.

szoktam ismerkedni, de senki sem akar velem járni, pedig elég egyértelműen a tudatukra adom...

2012. aug. 27. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"aranyos kedves" ez mondjuk nem nagy erény... Önbizalommal hogy állsz? Legyél nagydumásjófejcsávó és lesz barátnőd.
2012. aug. 27. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Amit el lehet rontani az el is romlik, de ha erősek vagyunk és kiállunk az igazságunk mellett, és hiszünk abban h sikerülhet és megbízunk saját döntésünkben akkor sikerülni is fog.

Amennyiben belül feladjuk és tele leszünk kétségekkel akkor a zavart elménk nem talál rá a tiszta gondolkodásra éppen ezért sikertelenség koronázza terveinket.

2012. aug. 27. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert beképzelt vagy.
2012. aug. 27. 20:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet pont azzal ijeszted el magadtól a fiúkat hogy túl egyértelműen a tudatukra adod azt hogy szeretnél egy partnert.
2012. aug. 27. 20:31
 5/11 A kérdező kommentje:

jah önbizalmam az nincs sajnos

nem vagyok nagyképu, erzekeny lelku vagyok, nyugodt es mindenkit szeretek

konnyen baratkozok, sajnos oszinte is vagyok, es hatarozott

2012. aug. 27. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehet tùl egyértelműen adod a tudtukra..:)

Lehet hogy nem ismernek meg elèggé,vagy pont félreismernek.Amúgy hàny éves vagy?ez amùgy kicsit sablonszöveg h helyes és magas vagyok meg jòfej is.Ez olyan hogy kinek hogy

2012. aug. 27. 20:35
 7/11 A kérdező kommentje:

kulonosebben nem verem nagy dobra a csajozast, nem is igazan csinalom, csak ugy neha-neha

de nem is úgy indulok el hogy most becsajozok, próbálom mindig önmagam adni.

De amikor belenézek a tükörbe elég helyes gyereknek látom magam és tőlem 1000x rondábbaknak van csaja.

még egyszer írom hogy csaj nélkül is megvagyok, de 22évesen már illene.

2012. aug. 27. 20:35
 8/11 harleynagyi válasza:
22 eves vagy tehat a Te korodbeli lanyok azt keresik aki flancos autoval furikaza a hatsojukat , draga helyekre viszi Oket , es hangoztatja hogy van neki mit apritani a tejbe :-)) De hidd e mint ahogy Te is ugyan ugy vannak olyan kedves szereny lanyok akik boldogon ismerkednek me ..De biztos olyanokat akarsz meg ismerni akik mutatosak de ures fejuek
2012. aug. 30. 14:49
 9/11 A kérdező kommentje:
ures fejuekel le sem allok beszlgeteni. Nemkell nekem hogy topmodell legyen. Elég ha nem partyribanc, aranyos, és van kisugárzása amivel megfog. Legjobb, ha csendes visszahuzodo.
2012. aug. 30. 19:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Levi??
2013. febr. 27. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!