Mégis mit rontok el hogy senkinek nem jövök be?
az a helyzet, hogy jól nézek ki, és magas is vagyok, aranyos kedves.
szoktam ismerkedni, de senki sem akar velem járni, pedig elég egyértelműen a tudatukra adom...
Amit el lehet rontani az el is romlik, de ha erősek vagyunk és kiállunk az igazságunk mellett, és hiszünk abban h sikerülhet és megbízunk saját döntésünkben akkor sikerülni is fog.
Amennyiben belül feladjuk és tele leszünk kétségekkel akkor a zavart elménk nem talál rá a tiszta gondolkodásra éppen ezért sikertelenség koronázza terveinket.
jah önbizalmam az nincs sajnos
nem vagyok nagyképu, erzekeny lelku vagyok, nyugodt es mindenkit szeretek
konnyen baratkozok, sajnos oszinte is vagyok, es hatarozott
Lehet tùl egyértelműen adod a tudtukra..:)
Lehet hogy nem ismernek meg elèggé,vagy pont félreismernek.Amúgy hàny éves vagy?ez amùgy kicsit sablonszöveg h helyes és magas vagyok meg jòfej is.Ez olyan hogy kinek hogy
kulonosebben nem verem nagy dobra a csajozast, nem is igazan csinalom, csak ugy neha-neha
de nem is úgy indulok el hogy most becsajozok, próbálom mindig önmagam adni.
De amikor belenézek a tükörbe elég helyes gyereknek látom magam és tőlem 1000x rondábbaknak van csaja.
még egyszer írom hogy csaj nélkül is megvagyok, de 22évesen már illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!