A koleszban könynebb lesz ismerkedni, flörtölni?
Nos, én egy elvileg elég jó csávó, srác vagyok, de már évek óta nem voltam csajjal, mert nem járok szórakozni, meg sehova kb. Facebookn próbálgatok ismerkedni, de úgyis az a vége általában hogy megunja a csaj aztán igyekszik lerázni.
Szeptembertől koleszos leszek, szóval folyton ott leszek a diákvárosban, meg a kolesz is egyben lány-fiú, közös emeletek, szóval ha valami csaj unatkozik és ismerkedni akar megkeres, megtalál, nem? Könnyebb lesz flörtölni, ismerkedni nem fog többé problémát jelenteni az ismerkedés, meg az, h nem járok helyekre.
Legalábbis én ezt így képzelem el. Vagy ne így képzeljem? :D
Bocsi, de ez elég hülye kérdés volt:)
Ha elég tökös vagy , igen könnyebb lesz, mivel nap mint nap fogsz érintkezni velük! És gondolom nem csak a szobádban fogsz kuksolni:))
Ha elég nyitott vagy ahogy írtad , és mellette jó társaság akkor tuti!
Sok sikert!
23L
Nos... egyszerűbbnek egyszerűbb, de azért vigyázni kell vele. Elég sok elsős úgy veti bele magát az egyetemista életbe, hogy "fúú én leszek a tökös csávó, a "koli bikája"", aztán baromi nagyot koppannak, mert miután 5 buliban 15 csajt smárolt le, vagy ne adj isten d*gott meg valaki, a normálisabb csajok elkönyvelik, hogy jjja... és esélye nem lesz egy normális kapcsolatot kialakítani, ha csak ki nem fog egy olyan áldott jó lel kű nőszemélyt, aki elhiszi, hogy nem ez az illető valódi énje, csak kicsit elkapta a hév az egyetemkezdéssel.
Ergo, mondanám azt, hogy legyél afféle csendes szívtipró, inkább sugározz egyfajta titokzatos megkaphatatlanságot, mert azok valahogy mindig érdekesebbek, mint azok, akik minden bulin megd*gnak valakit, aki éppen szétteszi a lábát.
Egyébként meg persze könnyebb, ha nem taszító a stlíusod és néha kidugod a képed a folyosóra. Az igazi jó közösségek a régi jó koleszokban alakultak, ahol közös fürdő, közös klotyó, közös kunyha volt/van még. Az újak, ahol külön lakrészek vannak, már mások, ha csak át nem kopogsz a szomszédba, avagy nem valamilyen buliról van szó, akkor lehet össze sem futsz senkivel egész évben.
Gólyatábor lesz? 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!