Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek tetszene, ha...

Lányok! Nektek tetszene, ha egy fiú odamerne hozzátok menni buszmegállóban vagy utcán, bevásárlóközpontban és ismerkedésbe kezdene veletek? Milyen szöveg tetszene leginkább?

Figyelt kérdés
Szeretnék változni, mert eddig élőben nem mertem lányokkal ismerkedni, de már nagyon belefáradtam, hgoy nem találom a párom, jó lenne valakit szeretni és viszont szeretet kapni.

2012. márc. 14. 14:24
1 2
 11/15 anonim válasza:

nekem tetszene :) de a sablon szöveg,hogy "jajj de szép vagy", meg hogy "én sose okozok csalódást" hanyagold. add önmagad, ez a fontos :)

17/L, Kecskemét

2012. márc. 16. 23:21
 12/15 A kérdező kommentje:

ma 23:21

megfogadom a tanácsod ;)

2012. márc. 16. 23:52
 13/15 anonim ***** válasza:
zöld is szép te hova valósi vagy?
2012. márc. 17. 00:35
 14/15 A kérdező kommentje:

ma 00:35

hajdú-bihar

2012. márc. 17. 00:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok erre nyitott annyira de pont mùltkor pozitívan csalódtam egy srácban aki nem volt az esetem. Sablonokat mondott de nagyo an édes volt. Azzal kezdte h milyen szép a szemem meg angyal agyok szárnyak nélkül stb. aztán tök jòl eldumáltunk mindenféléről csak le kellett szállnom a buszròl. de ha ezt olvassa akkor milliò puszi neki ;)
2012. márc. 17. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!