Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok jó lekoptató szövegeket?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Olyan szövegek érdekelnek, amelyek finoman, megbántódás nélkül tetszik a dolgokat. pl. ilyen : "jobbat érdemelsz ".2012. febr. 15. 20:39
1/21 anonim válasza:
csinálj úgy, mint a festék és kopj le...
2/21 anonim válasza:
Bocsi, de legyünk csak barátok. Mondjuk ez a legfájóbb is:)
3/21 anonim válasza:
Legyünk csak barátok.
100 éves, éppen ezért mindenki érti.
4/21 anonim válasza:
"Csinálj úgy mint a bagoly, húúzzzzzzz". A family Guyból van, csak kicsit átfogalmaztam:D
5/21 anonim válasza:
megbántódás mindenképp van, de a hazugságnál nincs bántóbb. mondd meg az igazat, amit érzel és gondolsz
6/21 anonim válasza:
Sajnálom, de különbözőek a vallási nézeteink és így nem lehetünk együtt. De Isten majd kóld neked egy megfelelő fiút.
7/21 A kérdező kommentje:
ha az igazat mondtam, mindig megsértődött.
2012. febr. 15. 20:56
8/21 anonim válasza:
10/21 A kérdező kommentje:
utolsó! ez tényleg tuti módszer! ezek után úgy lekopna hogy többé vissza se jönne xD
2012. febr. 15. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!