Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi lett a tetoválással?

Mi lett a tetoválással?

Figyelt kérdés

Kereken 2 hete tetováltattam, azt mondták, hogy 4 hétig érződik a körvonal, amit végigsimítok a lábamon egy kisebb minta, balerina található.

Meg azt mondták, hámlani fog, viszketni..

Tetoválás után nem volt piros, mint a legtöbb ember első fényképén a tetoválásról.

A minta nagyon szép, nem fakult stb. Persze kentem 10 napig. Jobban viszketnek a szúnyogcsípéseim, a tetkót meg sem érzem, hogy ott van, mintha a sima bőröm simítanám. A kérdés tehát, hogy 4 hét előtt mehetek-e a tóba úszni?

2019. jún. 22. 08:20
 1/5 anonim válasza:
0%
Én már 3 hét után mentem a karomon lévő tetkóval balatonba és nem lett semmi baja :)
2019. jún. 22. 08:32
 2/5 A kérdező kommentje:
egy hét múlva megyek, szóval nekem is akkor lesz 3 heteees <3 köszii
2019. jún. 22. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne menj vele semmiféle vízbe, pláne ne természetes vizekbe!
2019. jún. 23. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne menj. Egy icipici varr is lejöhet és az megmarad mint folt

Meg hát fertőzésveszély

2019. jún. 25. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:

sziasztok. mentem vele természetes vízbe, szerintem vagy 5 órán keresztül ázott.. nem klóros víz volt, szóval...egyébként még mindig nem hámlott le..

Minden király, nem fakult ki, tökéletes..talán még szebb, mint a legelső fotón. szerintem már teljesen gyógyult, mondjuk nyúztam is rendesen :P

2019. júl. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!