Vagdosás nyomait elfedi a tetoválás szépen?
Volt egy nagyon durva korszakom, amikor sajnos vagdostam magamat és nagyon megbántam. Csúnya hegek maradtak a karomon..
Az után érdeklődni, hogy ezeket a hegeket elfedi a tetoválás? Vannak olyan hegek is amik kidudorodtak.
Kérlek ne ítéljetek el miatta, én is nagyon megbántam...
Az inkább szomorú hogy te is ahelyett hogy egy pólóval eltakarnád inkább kivarratnád magad.
Szerintem csúnya lesz, és azon se lepődnék meg ha nem csinálna igényes tetkós össze vissza hegedt bőrre tőled függetlenül (munka iránti igényesség).
Nem takargatja 40 fokban oké, de nem is kell mindenkinek az orra alá dugni.
Na és ha lesz tetkó mi lesz? Jajj mutasd már meg a tetkód "nem mutatom". Ezzel aztán bevágódik mindenkinél. Ha meg megmutatja látszik majd a heg így is úgyis.
Ismertem olyan gyereket aki átüttette a tetkóját és simán kivehető volt az eredeti... ennyit erről.
Ja hogy "képen nem látod" olálá mik vannak. A victoria secret modelleken sincs photoshop és ott se pont jó a fény... Igen, igen ez így van :)
Meg lehet csinálni, rendszeresen takarunk hegeket.
Attól, hogy egy mélyebb vágákeloidosan gyógyul, a tetkó nem fog úgy gyógyulni, mert sokkal felületesebben sérti fel a bőrt.
A hegek a tetkó alatt nyilván valamennyire látszani fognak és ugyanúgy domborúak maradnak, de kevésbé lesznek látványosak.
Mindenképpen érdemes ilyesmi előtt személyesen konzultálni hogy átbeszéljétek a lehetőségeket. Én személy szerint például nem szívesen csinálok hegekre nagyon aprólékos, vonalas mintákat, mert úgy tapasztaltam, hogy a hegeken hajlamosabb jobban megfolyni a festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!