Tetkó körüli zöld színű a bőröm?
Sziasztok! Pénteken (7-én) tetkót csináltattam.
Normális ha kicsit szín játszos? 😄 Valahol rózsaszínes, de most sárgás zöldes. Normális ez? A srác szerint igen.
Illetve elég ha már csak mennem és este foliazom?
Köszönöm szépen
17/lány
És fekete freedom szó (ha ez esetleg kérdés. Negatív komment nem érdekel!
Első Köszönöm szépen. Megnyugodtam
Második; kinek mi :) amúgy ha nem tudod, szabadságot jelent.
Elnézést azt nem írtam oda, de igen a kar belső felén van.
Igyekszek, hog rendben legyen, de csak izgul az ember. Ahogy most nézem normális.
De az is normális ha kicsit ilyen... Mint a könyveken a cím dombor tapintású, na olyan a tetkó :D
A domború bőr normális, minden tetkó ilyen az elején.
Majd miután teljesen lehámlik, el fog múlni.
Blowout (amikor a bőr alatt permanensen megfut a tinta) fekete pigment esetén általában kék, olyan hatású mintha egy nyomtatott papírra vizet cseppentenél.
Potenciális okai:
-rossz szögben vagy túl mélyre ment a tű (lehet a tetováló hibája, de ha ugrálsz akkor a tied is)
-kötőszöveti problémák, pl random kis zsírcsomag a bőr alatt, pl. testsúly ingadozás, idősebb bőr, diabétesz stb miatt
-olyan rész ahol eleve olya a bőr (pl talp, tenyér bőre, ajak belső része, ujjak között stb.
Az estek kb 99% ában lehet vele kezdeni valamit, pl másuk tintával rámenni, árnyékolni stb.
Zúzódás is lehet, ha érzékeny a bőröd.
Gyógyulás után (kb. 2.5 hét) már egyértelműen meg lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!