Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Meddig lesz tapintható a...

Meddig lesz tapintható a tetoválás?

Figyelt kérdés
Az alkaromon van, 10 centis minta. Pénteken lesz 2.hete, hogy csináltattam. Normális, hogy ha végig húzom rajta az ujjamat, akkor "domború" és érzem, hogy ott van? Rendes szalonban csináltattam, nem egy szobában, fogkeféből összetákolt géppel készűlt.
2019. máj. 13. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
2016-ban csináltattam a csuklómra. Legalább fél évig éreztem, hogy ott van... majd elmúlik.
2019. máj. 13. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a mellkasomon nem lennne szőr, akkor én is érezném NAGYON MINIMÁLISAN a tetoválásomat másfél év távlatából is. Lehet, hogy ha valaki vakon tapontaná ezt a területet, nem venne észre semmit, de látva és tetoválás meglétének tudatában ézrem.
2019. máj. 13. 23:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez helytől is függ. Például a vadlim alatt lévő 1 hónapos tetoválásom tapintásra olyan, mintha ott sem lenne, teljesen bele simult a bőrbe. Ami viszont a lábfejemen van, az egész domború, bár még friss szerintem az sosem lesz olyan sima, mint a másik.
2019. máj. 14. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak ott olyan, ahol nem hámlott le valamilyen okból. Az elején durván érezni (első pár hét), de aztán egyre inkább belesimul a hetek alatt. Két hónap múlva alig éreztem már.
2019. máj. 14. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem fel eves es meg mindig domboru, de mondok jobbat, paromnak tobb eves es helyenkent van ahol neki is domboru 1-1 tetovalasa 😂
2019. máj. 14. 10:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van egy másik tetovásom a csuklómon, egyáltalán nem domború és ha jól emlékszem, azzal nem is volt ilyen problémám
2019. máj. 14. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez gyógyulás után azért van mert a heg amit a tetoválás okozott domború. Ennek okai lehetnek pl:

-a tetováló túlzottan megnyomja (tipikusan trados emberek hajlamosak vésni...meg úgy általában az olyanok, akik markáns vonalakkal dolgoznak)

-hajlamod van keloidra

-irritáció gyógyulás közben

-többszöri nekifutás ugyanazon a ponton

-olyan elhelyezése van ahol a test nagyobb valószínűzéggel gyógyul heggel

2019. máj. 15. 09:37
 8/8 anonim válasza:
Nekem a lassan 3 éves lávamon lévőnél van pár vonal amit még mindig ki lehet tapintani :D Gondolom ott vékonyabb volt a bőröm vagy mélyebbre szaladt a tű.
2019. máj. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!