Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Félreszúrták a piercinget?

Félreszúrták a piercinget?

Figyelt kérdés

Most csináltattam mégegy füllyukat, az egyik szép a másik szerintem rossz helyen van.

Alapból félre lyukasztották a fülem még piciként és emiatt néz ki furán.

Az egyik oldalt olyan mintha egymás mellett lenne mert azt a felét régen félrelyukasztották és magasra sikerult.

Amit most lyukasztottak szépen ugyanott van magassagra meg mindenhogy de fura mert ugye a régi magasan van és igy szinte egymas melle sikerult. Ilyenkor mi van?

2019. máj. 7. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Vedd ki és szurasd újra valahol máshol pár hónap múlva.
2019. máj. 7. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
A régi luk össze fog menni, szurasd újra.
2019. máj. 7. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:
de akkor meg nem lesz felemás? Mert igazából az eredeti lett félreszúrva és nem az új
2019. máj. 8. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Hmmm. Régi piercinget be lehet varrattatni de ez macerás, fájdalmas és szvsz ez esetben nem szükséges.

Én szuratnék még egy lyukat a régi mellé és hagynám a másikat összeszűkülni.

2019. máj. 8. 09:03
 5/5 A kérdező kommentje:

az a baj hogy a régi lyuk nem nől be 2 éve nem volt benne fülbevaló és még mindig megvan azóta is. ugyhogy ujra elkezdtem fulbevalot hordani

viszont attol felek ha melle szuratnek masikat akkor megin nem lesz egyforma

2019. máj. 8. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!