Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás mikéntje?

Tetoválás mikéntje?

Figyelt kérdés

Szeretnék tetoválást csináltatni, de egyelőre még nem vagyok benne biztos kivel...szóval lenne pár kérdésem ahhoz, aki esetleg tudja hogy megy a dolog :D Nem egy egyszerű tetoválásról van szó, tehét nem csináltathatom akárkivel...

Hogy működik ez általában? Akár egy ötlet alapján össze dobnak nekem egy rajzot vagy egy full kész tetoválással allok oda azt is felvarrják? vagy nem szeretik más munkáját másolni? Ti mi alapján választottatok tetováló művészt? van aki megbánta és ha igen miért? :) köszi előre is az értelmes válaszokat

2019. febr. 10. 12:11
 1/4 $$$$$ ***** válasza:

Akár egy ötlet alapjan is összedobnak neked egy rajzot ahogy írtad is vagy akar viszel egy fotot es akkor az. Mas munkajat a legtöbb tetovállo nem szereti pontosan lemasolni. Tehat kicsit változtatnak rajta ha kesz mintat viszel. És én úgy választottam hogy 2 ismerösöm nala varratott es mind a kettejüknek szép tetkójuk lett. Tehat en is hozzá mentem és nem bántam meg mert nagyon szép mintat csinalt nekem is.sokkal szebb lett mint vártam. A többi tetkomat is nálla fogom csináltatni....

18/F

2019. febr. 10. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elkepzelesed biztosan van a stilusrol, kivitelrol, hogy mit szeretnel. Ahhoz passzolo terkost keress, akinek fokent olyan munkak vannak a portfoliojaban. Stilus, es ne tema alapjan keress.

Az se biztos hogy ha a haveridnak valaki csinalt egy szep kutyaportret, akkor neked szep egyenes vonalakat fog huzni, mert tobbnyire mindenki masban erosebb/gyengebb.

2019. febr. 10. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha van konkrét kép, amit szeretnél, akkor megcsinálják pont úgy, ha lehetséges, de ő úgyis elmondja, hogy mik a lehetőségek, mi nézne ki jól a bőrön is, és együtt megbeszélitek. Más munkáját nem fogják egy az egyben lemásolni, azon biztos változtatnak, hogy egyedi legyen.

Én sokat keresgéltem a neten, hogy kihez menjek, sok szalont megnéztem, sok tetoválót, hogy biztos jól válasszak. Ez egy olyan dolog aminél nem a pénzt kell nézni elsősorban szerintem, hanem, hogy profit válassz. Az is fontos, hogy a stílusa amiben a legjobban szeret dolgozni (vízfesték, old school, realisztikus, fekete-fehér, pontozásos stb) olyan-e amilyet te is elképzeltél magadra.

2019. febr. 10. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha van elképzelésed, az alapján szoktunk egy vázlatot készíteni, a legtöbb tetováló szereti, ha képekkel is illusztrálod(rajzok, más tetoválások stb) hogy kb milyenre gondolsz ha a stílust nem tudod esetleg megnevezni, ebből könnyebb kiindulni.

Tetoválót pedig úgy válassz, hogy megnézed a portfólióját, illetve a vendégei véleményeit, hiába profi valaki portrékban, ha te egy watercolor stílusú tetkót szeretnél( ilyen esetben azok a tetoválók, akik lelkiismeretesek, ajánlanak olyan művészt, aki abban erős amit te elképzeltél magadra). És nem szeretjük más munkáját másolni, persze más egy kis infinity akármi, aibe sok egyedit nem tudsz rakni pláne ha a vendég ragaszkodik, de más egy kidolgozott tetoválás is.

Megbánni meg általában azok szokták, akik hirtelen felindulásból vagy divatból tetováltatnak, és nem gondolják át.

2019. febr. 13. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!