Ti hogy viszonyultok a tetováláshoz? (többi lent)
Már régóta szeretnék egyet, igazából nincs konkrét elképzelésem hogy mit/hova.De egy férfin hol látnátok szívesen egy tetkót?Én tobbynire elegáns/fiatalosnak mondanám az oltozkodesi stílusom meg olyan jófiús arcom van, szóval nem szeretnek ilyen halálfejeket/langokat/semmi durvát...
Talán egy madarat vagy vmi kissebb dolgot.
Szóval ha egy férfin például egy "lányosabb" tetkó van vagy akár tetoválás, akkor elítélitek vagy más lesz a benyomásotok esetleg pozitív vagy inkább negatív?
Nekem negatív véleményem lenne egy lányosabb tetkóról, de a szokásos halálfej/láng/törzsi minták se jönnek be.
Kevés olyan tetkót láttam ami tényleg szépen ki lett volna dolgozva és illett is a viselőjéhez, az esetek többségében inkább pont azt látom hogy tucat tetoválást varratnak magukra.
El nem ítélek senkit miatta, emberileg nem lesz azért alacsonyabb a szememben mert szar a tetkója, de kevésbé vonzó így egy férfi külsőleg.
"hol látnátok szívesen egy tetkót?"
Ha téged ez érdekel, akkor a tetoválás nagyon nem neked való.
Mások iranyítása alapján módosítanád a tested? Ultraszánalmas. Nőj már fel, és ha tetováltatsz, magad miatt tedd, úgy, hogy neked tessen.
Egy férfin jól mutat háton , vállon , karon és mellkason a tetkó . Utóbbi azért praktikus , mert egyszerűbb úgy öltözködni , hogy el takard , ha épp nem akarod mutogatni . ( Mellesleg szerintem ott tud a legtöbb srácon jól kinézni .)
Én nem ítélem el azt a srácot akin lányosabb tetkó van , de valószínű , hogy nem fogom heteroszexuálisnak nézni ( csajozáskor elég nagy hátrány lehet , hamar be lehet vele kerülni a meleg barát zónába ). Egyébként a " lányosabb " minták egy részét lehet olyan stílusban is meg alkotni , hogy az férfiasabb legyen .
Ahogy írtad , lehet , hogy egy madár mintát választasz , abból sok mindent ki lehet hozni . A disneys kis madártól a nonfiguratívig bármi lehet . Ha találsz egy jó művészt aki jól eltalálja a stílust ami neked tetszik , férfias és még jól is mutatna rajtad , akkor valakinél még vonzóbb is lehetsz tőle .
Nálam egy jól eltalált tetkó sokat tud dobni a másikon első megítélésnél . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!