Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetováláshoz mikre van szükségem?

Gy.dav. kérdése:

Tetováláshoz mikre van szükségem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék elkezdeni rendes bőrön tetoválni(gyakorlásképp magamon, kis notívumokat), csak fogalmam sincs milyen fertőtlenítőszert alkalmazzak. Tudna valaki ebben nekem segíteni aki jártas benne? Válaszokat előre is köszi!:)

2019. jan. 7. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, valakire aki tanít. A szögek, mélység nem mindegy, a beállítások, a tinta stb.
2019. jan. 8. 00:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem igazán derül ki, hogy gyakorlóbőrön, vagy malacbőrön tetováltál-e, ha igen, akkor mennyit és hogy.

[link]

itt nézegess

Nem tudom, hogy jelenleg miket ajánlanak, de több tetováló más-más szereket használ. Pl a Bradoplusz szerintem nagyon jó, gyors hatóidő. De a már tetovált felületre nem fújnék belőle. Arra inkább mást.

Vannak univerzálisak és vannak fix 1-1 dologra valók.

Ha totál alapról indulsz, akkor használt gép, vagy kínai olcsó masina is remek lesz. Meg több oldal gyakorlóbőr, jó pár lap indigó, bőrfilc, indigóolaj, gumikesztyű, gyakorláshoz fém csőr (2-3 méretben), tűből elsőre 3-4 féle, később lehet több is, festéknek elsőre csak fekete, később az egész plaletta színes, papírtölről, táp, clipkordok, pedál, kupakból rengeteg, és a többi...

Gyakorolni minél többett, mindent fotózni, mellette nézegess youtube csatornákat, videókat, weblapokat újságokat...és a többi.

Ha már gyakorlóbőrön jól megy, akkor érdemes egy 50-100 db-os(min.) portfóliót összedobni a képeidből (a fejlődésről és a mostanról), majd keresni vele egy tetoválót, aki tovább tanít. Érdemes eü témában otthon lenni, biológiában is, kicsit vállalkozás ismeretek, és a többi...

Szóval elsőnek sok infóra van szükséged, utána sok, vagy rengeteg gyakorlásra, majd ahogy haladsz, úgy ismeretségre. Aztán, ha már elő bőrre tetoválsz, szintén mindenről fotó és úgy már könnyebb itt-ott elhelyezkedni. Első része nehezebb, általában ott hullik ki sok ember. Rengetegen akarnak tetoválók lenni millió és egy okból, de nem lesz mindenkiből tetováló, pláne nem jó tetováló.

2019. jan. 8. 15:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ meg minden, de ezekkel tisztában vagyok. Van képem is és már gyakoroltam, csak arra lettem volna kíváncsi milyen fertőtlenítő szerre lenne szükségem amit pl nem feltétlen csak tattoo webshoprol tudnék venni
2019. jan. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!