Macskáim nevét tetoválásként?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemsokára első tetoválásom ideje is eljön, azon gondolkodtam, hogy a kedvenc háziállataim, a 4 macskám nevét varratom valahova. Nekem tetszik az ötlet, ti hova varratnátok egy ilyen tetoválást? :D 18/f2019. jan. 21. 21:35
11/17 anonim válasza:
Nekem az 5 cicám lesz majd kis cilinderrel a fejükön és nyakkendővel.
12/17 anonim válasza:
Cirmi a hátadra, a derekadra:)
13/17 anonim válasza:
*de hátulra csak megbízható ember jelenlétében csináltass tetkót, bár a szalonosnak érdeke, hogy jól csinálja, mert ha szépet csinál, akkor ajánlhatják másnak is őt:)
14/17 anonim válasza:
*Vagy Dezsőke a hátadra, derekadra:) Csak nehogy félreértsék:) Még ha te magad vagy pl esetlegesen adott esetben Dezső, még akkor se feltétlenül jó, de akkor meg aztán végképpen félre lehet érteni, mintha pl te Dezsőbe lennél szerelmes, ha fiú vagy, ha lány:) Szal akkor pl remélem, ilyen nevei vannak a cicáidnak, ha már elhatároztad magad, hogy Rexi, meg Villám, meg Hógolyó, meg Pamacs, meg Kristály, meg Harmat:) ; és akkor így rendben van; ha biztos vagy benne, ha tutifixen elhatároztad, hogy ezt akarod:):):)
15/17 A kérdező kommentje:
Húha, köszi mindenkinek az ötleteket
7-es ez tényleg nagyon jó:)
A lenyomatosra én is gondoltam, de az egyik cicám már sajnos elhunyt:(
2019. jan. 23. 22:19
16/17 anonim válasza:
Gondolj arra is, hogy meg csak 18 vagy. Mivel meg fiatal vagy es valószínűleg szereted az allatokat, eleg sok hazi kedvenced lesz meg életed során.
Mindegyiknek a nevet magadra akarod varratni? Valld be, hogy eleg benan erezned magad te is 40 ev mulva, 10 macska, 5 kutya, 4 horcsog es 3 hal nevvel a testeden.
Viszont ha ennel a 4 cicanal megallsz, es lesz meg a kesobbiekben allatod, rosszul fogod magad erezni, ha nem is akarod mindegyik nevet magadra tetovaltatni, de már csak azért is, mert ezt a 4 cicat megtisztelted vele, akkor a tobbit is muszajnak fogod erezni..
17/17 A kérdező kommentje:
Ebben is van valami
2019. jan. 25. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!