Macskáim nevét tetoválásként?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemsokára első tetoválásom ideje is eljön, azon gondolkodtam, hogy a kedvenc háziállataim, a 4 macskám nevét varratom valahova. Nekem tetszik az ötlet, ti hova varratnátok egy ilyen tetoválást? :D 18/f2019. jan. 21. 21:35
1/17 A kérdező kommentje:
Esetleg valami egyéb, kreatívabb motívum, mint pl. 4 tappancs nyom, vagy hasonló? Szerintetek jó ötlet?
2019. jan. 21. 21:40
2/17 anonim válasza:
minket nem érdekel, hogy te hova varratsz mit, csinálj amit akarsz
3/17 A kérdező kommentje:
Azt fogom, én csak ötleteket kértem, nem kell egyből nekemállni.
2019. jan. 21. 21:52
4/17 anonim válasza:
bocs, kicsit agresszívnak tűntem.
Szerintem nem túl jó ötlet macskanevet magadra rakni, főleg ilyen fiatalon. Várj vele még 1-2 évet, a tetováló szalonok akkor is tárt karral várnak.
Lehet hogy most tetszik, de ha megbánnád, nagy macera leszedetni. Ha meg 1-2 év után is akarod, akkor csináld.
Én addig nem mennék el varratni, amíg nem vagyok biztos benne, hogy mit is akarok és hova.
5/17 anonim válasza:
Milyen ötletszegénynek kell lennie valakinek ahhoz, hogy a macskái nevét tetováltassa magára.
6/17 anonim válasza:
Ha más színűek, akkor 4 mancs nyom ami olyan színű mint a 4 macska
7/17 anonim válasza:
Ha annyira a macskáid nevét szeretnéd, akkor szerintem a nevekből egy macska sziluettjét megrajzolni. Remélem érted mire gondolok. :)
8/17 anonim válasza:
7-es ez nagyon jó ötlet :)
Mondjuk én akkor sem csinálnám meg, de kétségkívül ötletes... ;)
9/17 Metionin válasza:
Vagy csinálj lenyomatot a mancsaikról és úgy a 4 mancs.
10/17 anonim válasza:
Köszönöm #8, hogy tetszett az ötletem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!