Fültágítónál ti kenitek valamilyen krémmel a fületeket? Vagy időnként kiveszitek a tágítót, hogy jobb legyen a vérkeringés vagy, hogy ne feszüljön egész nap a fülcimpátok?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 20:42
1/4 anonim válasza:
En csak 3-4 naponta veszem ki, mikor megtisztitom, akkor atmosom a tagitot meg a fulemet is antibakterialis szappannal, megszaritom, bekenem kicsit a fulemet az arckrememmel vagy testapoloval (ami epp keznel van).
Elofordul hohy olyan, mintha baja lenne, viszket, jobban dzsuvasodik, olyankor ugyanugy megmosom, bekenem Bepanthennel, es ejszaka vagy akar madnap is ekszer nelkul hagyom.
2/4 anonim válasza:
Nekem már begyógyult rég, a méretet amit szerettem volna, már elértem, néha szoktam tisztogatni, az ékszert és a fülcimpámat is. A tágítási folyamatok alatt addig nem vettem ki, míg be nem gyógyult, de kenegettem. Nem érzem úgy, mintha feszülne a fülcimpám, nem is érzem, hogy a fülemben van.
3/4 anonim válasza:
Én egyszer sem fertőtlenítettem, tisztítottam tágítás közbe. Mindig szakaszosan tágítottam pl 12mm nél megálltam, 18mm-nél 22mm nék és most mind a kettő 26mm. Én sem érzem hogy feszülne pedig én nagyon gyorsan tágítottam. Kevesebb mint egy év alatt lett 26mm mind a két fülem. És én sem érzem hogy a fülemben lennének.
4/4 anonim válasza:
Mosom, ha pattanás nő alá jobb fertőtleníteni is :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!