Ha csináltatok egy mellkas tetoválást és növök, akkor az megnyúlik?
Figyelt kérdés
Járok edzeni és még viszonylag "fiatal" vagyok mert növésben vagyok,de ha csinálok egy mellkas tetoválást és növök akkor az megnyúlik? Nem lesz olyan,mint amilyen előtte vagy ha az edzéstől növök megváltozik?
19/F
2018. dec. 22. 21:08
1/6 anonim válasza:
A deformálódás mértéke a növés mértékével azonos. Ha nagyon megnősz nagyon deformálódik hacsak kicsit akkor kicsit.
2/6 A kérdező kommentje:
A fiúk 21 éves korukig nőnek, akkor addig nem nagyon lenne érdemes? Vagy mit gondoltok?
2018. dec. 23. 12:49
3/6 anonim válasza:
Ha egy aprolekosabb tetkorol van szo akkor nem erdemes mert csunya lesz. Ha valami szoveg vagy valami egyszerubb minta akkor csinaltasd nyugodtan
4/6 anonim válasza:
1. Vagyok igen szerintem mindenképpen várj még vele legalább 21 éves korig.
5/6 anonim válasza:
Nézegettem régi megválaszolt kérdéseim és idebukkantam... Na azóta megcsináltattad? :D
6/6 A kérdező kommentje:
Nem,ez meg varat magara kicsit😄 Eddig csak a kezem van kesz.
2020. szept. 13. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!