Milyen szimbólumot tudnátok elképzelni ezek alapján?
Polipot szeretnék az alkaromra tetováltatni, hogy eltakarjam a hegeimet, de a környezetem szerint ez egyáltalán nem illene hozzám. Kíváncsi vagyok, hogy milyen tetkót tudnátok elképzelni egy ilyen személyiségű lányon?
Olyan vagyok mint a hold két oldala. Csupa ellentmondás. Szeretem az emberek közelségét, a mély beszélgetéseket. Akkor érzem magam sikeresnek, ha tudok segíteni. Állandóan pörgök, viccelődök. A másik oldalról viszont félénk vagyok, sosem kezdeményezek, a pozitív érzelmeket nagyon nehezen tudom értelmezni. Gyakran fordulok magamba, az aktívságom pedig türelmetlenné tesz.
A stílusom is ellentmondásos. A kényelmes, sportos ruhákat szeretem. Az emberek kislányosnak tartanak, mert alacsony vagyok és deszka. Mindig meglepődnek a koromon és, hogy a keményzenét szeretem.
Imádok rajzolni, írni, olvasni, a fantasy és sci-fi világok rajongója vagyok, a művészkedés a legnagyobb kikapcsolódás számomra vagy a párommal és cicámmal punnyadni a kanapén :) A munkám is kreatív, viszont gyerekekkel is foglalkozom; csillámtetkózok, arcfestek és nem szeretném a tetkómmal megijeszteni őket.
Nagyon sok rossz dolgon mentem keresztül, fizikai és szexuális bántalmazáson és persze emögött a lelki terror és fenyegetés, hogy majd mit tesznek velem, ha elmondom valakinek... Pánikbeteg voltam emiatt, de sikerült felállnom a betegségemből. Viszont nem múlnak el ilyen lelki sebek nyomtalaul, ezért olyan szimbólumot keresek, ami úgy érzem, hogyha velem van, akkor megvéd.
24/N
A leírás alapján rémes alak lehetsz, de egy macska tényleg jobb választás, nagyságrendekkel értelmesebb választás, mint a polip.
Hééé, de hát a tetkósok nem azzal szoktak magyarázkodni, hogy a tetkó életük valami hűűű de fontos momentumára emlékezteti őket és valami óóóó de szuperspeciális, csak rájuk jellemző izét fejez ki? Te meg itt kérsz tippet, hogy mi legyen a minta, mert a tetkó az úgy kell, mint a falat kenyér :)) És annyival segítek, hogy a Hold két oldala között semmi különbség nincs :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#2 A Földről nézve a Holdnak mindig ugyanazt az oldalát látjuk, méghozzá szépnek, fényesnek, a másik oldala viszont titokzatos és sötét az emberek számára. Erre vonatkozott amit írtam.
Engem nagyon érdekel mások véleménye, bármilyen témáról is legyen szó. Így sokkal színesebben lehet megítélni a világot. :) A mintához tippek, ötletek, brainstorming kell, kismillió tetkóterv van a fiókomban. Gondoltam itt is érdeklődöm, mielőtt meghozom a végső döntést.
En tetovalo vagyok, es a kb 10 ev tapasztalatom alapjan azt mondanam neked, hogy ha polipot szeretnel, akkor polipot tetovaltass. Ne az ismeroseid es ne a gyk valaszolok mondjak meg, hogy mi legyen rajtad. Ha nem vagy 100%-ig biztos abban, hogy azt szeretned, jegeld egy evre sz otletet, es ha egy ev mulva is szeretned, akkor hajra.
A polip meg mindig kevesbe elcsepelt mint egy nonfi meg lepke meg ilyen hulyesegek. Raadasul gyonyoruen aramlasba is hozhatoak a csapok a karoddal. A polip egyebkent is egy csodalatos es intelligens allat.
Csak es kizarolag magadra hallgass, keress egy jo es tapasztalt tetovalot, es vele beszeld meg ezeket a dolgokat.
Szia! Nagyon sok dologban hasonlítunk egymásra. Nekem is van pár tetoválásom. Én általában beléjük futok. Az egyik egy ajándékboltban volt kép Ópusztaszeren, a másik egy gyereksapkán, a harmadik az interneten egy véletlen klikkből egy művész által készített mű.
Most lesz egy nagyobb, és mivel én is nagyon szeretem a fantasy könyveket, hátha segít:
Több szereplő is rajta lesz, az egyik kedvenc helyszínen, az egyik kedvenc idézetemmel. Mivel te is sokat ilvasol, úgy gondolom, van miből merítened. A polip sem rossz, de csak akkor, ha úgy érzed, ez egy rész belőled.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!