Hogy működik ez a tetoválások esetében?
Figyelt kérdés
Gyakran látok montázs szerű tetoválásokat, ahol több tárgy, személy van összevágva.
Ezeket ki találja ki olyannak?
Mi van akkor, ha én csak egy képet szeretnék, ami ilyen ötletes és kreatív, de nem kell a tetkó?
2018. dec. 20. 22:24
1/3 Metionin válasza:
Valószínűleg a vendég találja ki, a tetováló pedig segít formába önteni. Ha csak a képet szeretnéd akkor keress rajzolót, grafikust. Milyen képet szeretnél pontosan? Tudsz hasonlóakat (akár tetkót) mutatni?
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából úgy képzeld el, mint a Star Wars filmek plakátjait.
Egy ilyet szerinted egy grafikus mennyiért készít el?
Az a baj, hogy én nem vagyok művész, viszont van pár kép, amit szeretnék egy képen látni, egyben.
Ezert kellene egy kreatív ember, aki mer hozzányúlni és igazából az lenne a legjobb, ha ismerné is ezeknek a jeleknek a tartalmát és nem nekem kell elmagyarázni.
2018. dec. 20. 23:54
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2018. dec. 20. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!