Lèzeres tatto eltávolítása mennyire fájdalmas?
Figyelt kérdés
Igen èn sem hittem anno anyámnak hogy megfogom bánni a tattot de ki hitte volna igaza lett...30 èves nő lètemre van egy ocsmány bazi nagy kereszt a lábamon ami 16 èvesen baromi menőnek tűnt...jó lenne már megszabadulni tőle de nem nagyon èrtek a tèmához...mennyire fáj milyen árakban mozog , sima fekete rossz minőségű tintát kb hány alkalommal lehet leszedni? Kèrem olyanok ìrjanak akiknek már volt ilyen beavatkozása ...vagy bármilyen ötlete hogyan lehet eltávolítani. Előre is köszönöm2018. dec. 17. 13:46
1/5 A kérdező kommentje:
Lehet e mellèkhatása vagy bármilyen veszèlye?
2018. dec. 17. 13:47
2/5 anonim válasza:
2-3-X olyan fájdalmas, mint maga a tetoválás!
Hány alkalom? Passz, 2-4 is lehet!
Ja, és mindig ott marad a fura nyoma, főleg napozás hozza majd ki! Nem lenne jobb másra átüttetni?
3/5 anonim válasza:
Nekem kb.10 evvel ezelott lezereztek...
Semmit nem ereztem,pici csipes...utana enyhen megdagadt par napra.
10alkalom lett volna...az akkor 180ftba jott volna ki.
Nekem tenyleg nem fajt. (Szemoldok)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnèk rá másik tattot ilyen nagy felületen szerintem semmi se szèp :/ ...a kis nyom nem zavarna...ami most van annál minden jobb...
2018. dec. 17. 14:13
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta voltam az első kezelèsen ... Kellemetlen az tèny, de szerintem tökre kibìrható.. nekem a tatto jobban fájt ...10.000 Ft volt 6 hetente lehet ismètelni...már most sokat halványodott :)
2019. jan. 4. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!