Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lèzeres tatto eltávolítása...

Lèzeres tatto eltávolítása mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés
Igen èn sem hittem anno anyámnak hogy megfogom bánni a tattot de ki hitte volna igaza lett...30 èves nő lètemre van egy ocsmány bazi nagy kereszt a lábamon ami 16 èvesen baromi menőnek tűnt...jó lenne már megszabadulni tőle de nem nagyon èrtek a tèmához...mennyire fáj milyen árakban mozog , sima fekete rossz minőségű tintát kb hány alkalommal lehet leszedni? Kèrem olyanok ìrjanak akiknek már volt ilyen beavatkozása ...vagy bármilyen ötlete hogyan lehet eltávolítani. Előre is köszönöm
2018. dec. 17. 13:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Lehet e mellèkhatása vagy bármilyen veszèlye?
2018. dec. 17. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:

2-3-X olyan fájdalmas, mint maga a tetoválás!

Hány alkalom? Passz, 2-4 is lehet!

Ja, és mindig ott marad a fura nyoma, főleg napozás hozza majd ki! Nem lenne jobb másra átüttetni?

2018. dec. 17. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem kb.10 evvel ezelott lezereztek...

Semmit nem ereztem,pici csipes...utana enyhen megdagadt par napra.

10alkalom lett volna...az akkor 180ftba jott volna ki.

Nekem tenyleg nem fajt. (Szemoldok)

2018. dec. 17. 13:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnèk rá másik tattot ilyen nagy felületen szerintem semmi se szèp :/ ...a kis nyom nem zavarna...ami most van annál minden jobb...
2018. dec. 17. 14:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta voltam az első kezelèsen ... Kellemetlen az tèny, de szerintem tökre kibìrható.. nekem a tatto jobban fájt ...10.000 Ft volt 6 hetente lehet ismètelni...már most sokat halványodott :)
2019. jan. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!