Mennyire fájdalmas az anyajegy eltávolítása? Mell alatti részen. (sebészeti úton, tehát szikével) KÉRLEK írjatok tapasztalatokat!
Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 12:55
1/7 anonim válasza:
nemrég voltam, nyakamon volt 2
az injekció kellemetlen volt, mint egy erősebb szúnyog, fegyelmeznem kellett magam, hogy ne csapjak od
utána semmit sem éreztem
kb 3 perc után akartam kérdezni a dokit, hogy mikor kezdi már, mert sokat szöszmötölt, mire közölte, hogy kész
2/7 anonim válasza:
Semennyire, mivel kapsz érzéstelenítőt. Az kicsit kellemetlen, mint bármilyen más injekció.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm h írtál :)
És utána való napokban mennyire fájt vagy mit lehet érezni?
Kötés mindig lesz rajta? Cserélgetni kell?
2018. máj. 29. 13:06
4/7 anonim válasza:
Az én főnököm már másnap egy sima ragtapasszal a nyakán jött dolgozni, rutin "műtét", ne aggódj.
5/7 anonim válasza:
Szia! Nekem a hasamrol vettek le kettőt. A műtét nem érezhető egyáltalán, ahogy azt előttem is írták. Utána viszont néhány napig fájt, húzódott a műtét helye minden levegő vetelnel. Viszont ha le kell venni, vetesd le mindenképp, nehogy baj legyen. Kibírható dolgok ezek azért. :)
6/7 anonim válasza:
Köldököm felett vettel le anyajegyet, a rendelőintézetből mentem utána farmert venni...:-)
7/7 anonim válasza:
Nekem mindkét vádlimról szedtek le egyet-egyet. Az érzéstelenítő csíp kicsit, utána viszont nem érzel semmit, ha eleget adtak. Bár én személy szerint éreztem amikor a késsel belevág a bőrömbe meg amikor összeölti, de a fájdalmat nem, csak a nyomást. Igazából a műtét legrosszabb része az volt, amikor a ragasztószalagos micsodát leszedte a sebész a szőrös lábamról. Utána húzódik kicsit, de igazából az egész azon múlik, hogy mennyire jó a sebész. Nekem nem jött szét a varrás, és a sebre is azt mondják, hogy szép, nekem szakorvos csinálta. Gondolom ha valami rezidens, vagy kevésbé jó szakember csinálja, akkor szétmehet a varrat, vagy keloidos lehet a heg, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!