Felhólyagosodott tetoválás?
Sziasztok. Tegnap délelőtt csináltattam tetoválást, egyik barátnőmmel. Már lassan egy éve megvan a tetováló vizsgája, na azóta nem is varrt.. pedig nagyon szép munkái vannak. Nem olyan nagy minta, szóval mondta, megcsinálja. Megmutattam már több tetoválónak, van aki az indigó olajra mondta, hogy van vele valami, van aki azt, hogy tinta nélkül végig karcolta, de mindenhol van tinta..
Szóval nem csak a tetoválás, hanem körülötte és benne,rajta is vannak hólyagok. Valaki, tudna nekem segíteni? :D Kálcium lentebb viszi? Vagy bármi egyéb?

Amikor ilyen esetről hallottam, ott az volt a baj, hogy mint kiderült nem volt rendesen fertőtlenítve a tű amivel tetováltak. Nem akarlak ijesztgetni, de lehetséges ilyen probléma is. Az is lehet, hogy tényleg valamilyen festékben lévő anyagra allergiás vagy.
Szerintem meg kéne ezt mutatnod egy orvosnak minél hamarabb, nehogy nagyobb baj legyen. Nem szabadna ilyennek lennie egy tetoválásnak. Addig kalciumot is megpróbálhatod, ártani biztos nem fog, de az nem garantált, hogy hatni is fog.
Mindent előttem bontott ki, szóval az a lehetőség így kizárva :/
Elméletileg fertőzés, de kérdés hogy honnan és hogyan.

Attól még lehet lejárt szavatosságú tű vagy tinta...
Hőkiütés is lehet, pici miteszer szerű hólyagok mert bepállott a fólia. Nekem is volt, túlélhető.
Szoliban, tűző napon voltál?
Kentél rá alapozót, dezodort, parfümöt, macskaszőrt, chilli port stb? Ezektől mind lehet.
Piros tinta okozhat fémallergiát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!