Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 10 ezer Ft - ot elkérni ezért...

10 ezer Ft - ot elkérni ezért korrekt volt?

Figyelt kérdés
Ma voltam egy szalonban tetovaltatni .Kb 3 cm- es motívum meg körülötte egy pár levél,inda készült.Fel órát voltam bent csak.Sem árnyékolás nincs,se színek.Az árban nem eggyeztunk meg korábban,mert biztos voltam benne hogy csak pár ezer Ft lesz max.A honlapjukon nem találok árlista.Szerintem le lettem húzva.

2018. okt. 18. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy mész el tetováltatni, hogy az árban nem egyezel meg, akkor meg is érdemled. Örülj, hogy ennyivel megúsztad.

Ez nem nagy pénz tetoválásért és korrekt lehet, mert vannak tetoválók, akik ilyesmi összeg alatt nem vállalnak munkát.

2018. okt. 18. 18:41
 2/7 Metionin ***** válasza:
100%
Általában 5-10 ezer az alapár, abba belefér ez is. Ha van körülötte motívum akkor az már nem 3 cm, simán reális a 10 ezer. Legközelebb tájékozódj előre. Azért nincs árlista mert az ár a belefektetett időtől, a tetkó méretétől és bonyolultságától függ. Ezeket számolják rá az alapárra ami a steril eszközöket, az időt és a tervezést tartalmazza.
2018. okt. 18. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Az egyik ismerősöm ugyan ott csináltatott tetkot a vadlijara,csak masik szemely

csinalta .Szineset,egy motor dugattyúit ábrázolja.Az is tíz ezer volt.Ahoz képest az én kis tetkom semmiseg.Ezert nem értem.

2018. okt. 18. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Függ attól,hogy milyen helyre is csinálod.

Nen vagy lehúzva,teljesen korrekt ár.

Nekem egy db betűt csináltak 10 ezerért,szalonban,csakmert olyan helyre kellett.Nem éreztem mégsem lehúzva magamat.Ahogy írták,tájékozódj!

2018. okt. 20. 07:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az semmi. Ahol egy barátnőm dolgozik, 15 ezer az óradíj, az alatt nem koszolnak be tűt.

Gondolj bele, fodrásznál többet ott hagysz, és az nem örökké tart.

2018. okt. 27. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Nekem egy full sleeve tetoválásom van, 7 alkalom alatt készült el, alkalmanként fizettem érte 150 000 ft-ot. Ugyan ott a másik srác megcsinálta volna fele árba, viszont nem volt olyan szép munkája, mint amit a csaj letett az asztalra. Tehát tetoválónként is változó, ha minőséget akarsz akkor fizetsz.
2018. okt. 29. 14:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem az egész tartott max fél órát,szép sem lett,mert az írás osszefolyt,a netről kinyomtatott képet nyomta fel,rajzolta at,sima fekete pár centis kis valami.Azt sem értem,hogy a honlapjukon miért nincs információ az árakról.Na mindegy...megpróbálom túltenni magam rajta
2018. okt. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!