Ebben az állapotban lehet tetováltatni?
Figyelt kérdés
Ma délután elkezdett fájni és kaparni a torkom, illetve száraz köhögésem van és náthás vagyok (lehetne rosszabb is). Teáztam, vettem be C vitamint és pihentem azóta. A kérdés az, hogy így tanácsos-e elmenni holnap tetováltatni? Egy kb 3 cm-es mintáról lenne szó a karomra.2018. okt. 15. 21:24
1/1 anonim válasza:
Látom a kérdés tegnapi, nos, ha nem leszel ma jól, akkor inkább ne, ha megoldható. Beszélj a tetoválóval erről. Normális esetben nem jó, ha betegen mész, mivel egyrészt rosszabbul van a bőröd is, illetve több festék lökődik ki, jobban vérezhet...stb. Kicsi minta, tehát a fájdalom miatt lényegtelen, inkább a tartósság miatt. Sok tetováló megéri a dolgot, de van aki nem. Ha nagyon nincs más, akkor menj és csináltasd meg, de közöld vele, hogy tegnap óta ez a helyzet, lehet semmi komoly és csak valami allergia, vagy tényleg sima nátha, de lehet belőle torokgyuszi is...vagy úgy akármi. Szóval az ő felelőssége is, hogy amit alkot rád, az úgy maradjon, persze az utókezelést tartsd be rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!