A tetoválásod/tetoválásaid mögött milyen jelentés van?
Nekem egy endúrós van a vadlimon. 4 éve motorozok. És ebböl 2 éve endúrózok. És ez a sport a mindenem imádom. Valamint magát a motorzást is imádom. Lesz még legalább 5 tetkóm . És mindnek lesz jelentése.
18/F
Én a bal kézfejemre és ujjaimra varrattam a példaképem tetoválásait. Tudom, sokan mondják hogy mennyire gáz más tetkóját lemásolni, de nem egy az egyben úgy csináltattam, mint az eredeti. Neki a karján, vállán és mellkasán vannak, nekem a kézfejemen és az ujjaimon. Azért csináltattam meg, mert nagyon sokat segített az életemmel és nekem ez a minimum volt, így köszöntem meg. A bal felkarom belsejére pedig 7 szó van egymás alá tetoválva: sanity, salary, vanity, morality, cavalry, fame, succes. Ezek szintén a példaképemhez kötődnek, mivel zenész, ezek pedig az egyik számához tartoznak.
Olyan tetoválást sosem csináltatnék, ami csak jól néz ki, de nem jelent semmit. Mivel a tetoválás egy életre szól, így sosem varratnék magamra olyat, ami nem jelent nekem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!