Tudom, hogy mindenkinek más, de mennyire fáj egy tetoválás?
Én az elsőt a jobb oldalamra csináltattam, az nagyon fájt. A második a jobb alkaron lett, az éppenhogy kellemetlen volt, éreztem, de korántsem volt olyan rossz, mint az előző.
Olyan érzés, mintha a mosogatószivacs "dörzsis" részével súrolta volna, máshoz nem tudom hasonlítani. :D
Ha nő vagy, akkor az epiláláshoz hasonlítanám.
Amúgy nekem anno úgy írták le, hogy olyan, mintha egy tompa szöggel karmolgatnák a bőröd, nem annyira fájdalmas de zavaró, viszont nem tudsz elhúzódni.
Epilálás jó hasonlat, én kb egy combosabb napégéshez is tudnám. Kb olyan mintha egy csúnyán leégett bőrt fogdosnának. Fájdalmas, de inkább az az irritáló, kellemetlen fájdalom.
Nem olyan mint a vérvétel, az sokkal mélyebbre megy és más a tű is...
Abból a szempontból jó az epilálás mint hasonlat, mert példázza hogy hol milyen.
Hajlatok, belső comb, mellbimbó, láb egyes részei, kéz, arc, nyak: kb mintha a bikinivonaladat vagy a hónaljadat epilálnád.
Láb, alkar, comb külseje, térd, láb bizonyos részei, hát: mintha a lábadat epilálnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!