Tetoválás. Többi lent?
Figyelt kérdés
Ma 1 hetes a tetoválásom már 2 napja lehámlott de még mindig viszket és néha ki pirosodik a helye és néhány percre vissza húzódik rendesen. Kenem bepantennel s mosom.. Várjak vele mert gyógyulás állapotban van?2018. aug. 14. 17:54
1/11 anonim válasza:
Igen, még várj vele, nekem is lassan gyógyult, ne aggódj.
2/11 A kérdező kommentje:
Na oké, köszönöm szépen:)
2018. aug. 15. 08:21
3/11 SzilKa válasza:
Ha lehámlott, már ne bepanthennel kend (az hámosította), hanem testápolóval hidratáld.
4/11 A kérdező kommentje:
Oké, de a napon mig haza jövök munkából úton miért pirosodik ki?
2018. aug. 15. 14:19
5/11 A kérdező kommentje:
Szóval mostanában ritkán miután nap érte kipirosodik pár percre s utána vissza áll a bőr szinére, mitől lehet ez? Segitsetek légyszives, mert ez a 3dik tetóválásom s még nem volt vele bajom. A csúklom fölött van a tetóválás..
2018. aug. 15. 17:33
6/11 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem írj ki róla egy külön kérdést, hogy többem lássák, hátha valaki tudja.
7/11 Oozy válasza:
Érzékenyebb a bőrterület, irritálja az uv sugárzás. Az én napallergiám is hasonló. Persze nem azt mondom, hogy neked is az van, de a vékony bőrfelület úgy látszik érzékeny rá. Takard amíg hazaérsz vagy használj fényvédő krémet. Az én tetoválasom 2 hetes nincs gond vele. A bepantent szerintem még egy hétig használhatod. :)
8/11 anonim válasza:
A frissen hámlott bőr lehet piros. Ha beledöfsz egy tűt a bőrbe az irritációt fog okozni...gondolj bele, ha zakózol egyet, lehorzsolod valamidet, akkor is piros utána.
A tetoválás idegen anyag a bőr alatt, a fehérvérsejtek ezerrel próbálják eltakarítani a tinta részecskéket. (Az más kérdés, hogy nem megy nekik, mert a tintarészecske nagy, a fehérvérsejt meg kicsi...) Én nem idegeskednék, a tested csinálja azt amit ilyenkor szokott, minden rendben lesz, meleg is van, az is okoz vérbőséget.
Ha nagyon aggódsz, menj vissza a szalonba ahol készült, vagy írj rá a tetoválóra, ő majd eligazít.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) megnyugodtam, csak az erős naptól lesz kicsit piros:) A viszketés mikor múlik el kb?
2018. aug. 16. 20:32
10/11 Oozy válasza:
Ha teljesen lehámlott. Most egy vékony, csillogó filmszerű rétegnek kell lennie rajta, ami szintén lehámlik, szinte észrevétlenül. Alatta az új szaruréteg már nem fog viszketni. Kb 3 hetesen teljesen megújul. Addig takard, ha napra mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!