Milyen 'fajta' tetovalas lenne idealis?
Elősször is nagyon fontos hogy normális tetoválóhoz menj.A szalonok között is vannak nagyon rosszak.Én pl májusban csináltattam, és mondtam a tetkós srácnak hogy rajzolja meg előre,meg hogy pohotoshoppal nézzükmeg hogy álna.Bele is egyezett, de miután befizettem az előleget csakazt mondogatta hogy majd varratás előtt.Aztán mikor eljött a nagy nap, és elkezdtem "variálni" láttam hogy idegesíti hogy sehogy sem jó. végül dülőre jutottunk.
Elkezdte és megkért hogy direkt ne nézzem miközben csinálja, majd csak a végén. Belementem,8 órán át vart,
majd mikor megláttam és nem pont olyan lett mint amilyennek képzeltem, nem lett szar csak nagyon nem olyan mint amilyennek képzetem. Már most gyűjtök a halványittatásra és végül a takartatásra. Tanulj az én hibámból és jól gondold meg, és olyat varrass ami neked tetszik elsősorban és nem másoknak!
Itt van pár szép, de gondold át hogy ezt jobb esetben egész életeden át viseled, szóval ha nem vagy 100%ig biztos abban hogy ezt mindíg büszkén viseled majd, akkor vagy olyan helyre ami jól takarható, vagy SEHOVA!
Ha tényleg eldöntöttted és már tényleg már "lélekben"
rajtad van, és tényleg csak a konkrét minta nincs a bőrödön,de már biztos tudod hogy azt a konkrét mintát akarod akkor varrasd, mondjuk alkarra.
pl: azok közül egy a monogrammal. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!