Lányok ki szereti a tetkókat? Kinek van? Milyen fajta és hol?
Szeretem a tetkókat, bár nekem még (!!!) nincs.
Az olyanokat szeretem, amik különlegesen, jelentésük van, kötődnek egy emlékhez, egy emberhez, vagy csak szimplán olyanok, mint a viselőjük. Úgy értem, húgomnak van tetkója, 3 is, ebből kettő idézet a két kedvenc számából, mindkettő a szabadságról szól, a harmadik egy minta, szintén szabadságot/szilajságot szimbolizál.
A sablonos kinézem-a-katalógusból tucattetkók nem tetszenek. A cicidelfinektől, a segg-agancsoktól, a most divatos masnis combfix mintáktól, a nonfiguratív sárkányoktól kiráz a hideg.
Színek terén a fekete-szürkeárnyalatosak jönnek be, a színesek nem.
Majd ha lesz rá pénzem, olyan élethű angyalszárnyakat szeretnék, amik befedik a vállamat is, átmennek a felkaromra, illetve leérnek a fenekemig, és legyenek "sérültek". De hogy milyen módon, azt még nem tudom. Lehet, hogy félig csupaszok lesznek, lehet, hogy véresek vagy félig megégettek... Hogy miért, az legyen az én titkom :)
24 éves vagyok.
Nekem egy színes lótuszvirágos van, az egyik karomon válltól könyékig fullra.
28/L
Én imádom õket, igaz még csak egy nagy van(derekamon :középen egy pillangó körülötte ilyen "vonalak" meg csillagok)
17/L
sajnos csak 2 van(tarkó és csukló) de majd hamarosan elkezdjük a full fekete kartetkóm ^^ akkor már 3 lesz, ebből 1 nagy :D
21vagyok
Kutyám tappancsa a nevével, jobb lábszár, boka felett.
Decemberben pedig elkészül a 2. is. Bal lábszár, boka fölé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!