Első tetoválásra hogy lehet készülni? A fájdalom miatt aggódom, de meglehet valahogy próbálni, hogy bírom e vagy sem?
Nem fáj jobban mint az epilálás hidd el. Nem tudom lány vagy e de ha "olyan" napokon mész akkor érzékenyebb vagy a fájdalomra.
Nekem a két csípő csonton van. Egy idő után el is zsibbad, nem érzed annyira Ha annyira fájna nem lenne minden második ember full kivarva. Amúgy kérheted a tetkóst hogy tinta nélkül kicsit szúrkáljon meg hogy ne érjen meglepetés ha tintával neked esik.
Nekem a szemöldököm volt az első, szép lett volna ha az ijedségben elrántom a fejem. 😁
Pihenés, az előző napokban megfelelő hidratáltság, azaz igyál sokat. Ne menj oda éhesen, legyen nálad innivaló és valami csoki vagy cukor, ha gond lenne.
Ha fáj, megkérheted, hogy hagyja abba egyébként, tehát lehet szünetet tartani.
Nekem is alkaron van tetoválásom, kibírtam. Erek, inak mentén fájdalmasabb, a többi rész hamar elzsibbad, utána már jobb. Tényleg epiláláshoz tudnám hasonlítani. Vagy mikor egy szöggel vakargatják a bőröd. :)
Nem mondom, hogy kacagva bírtam ki (párom azóta is csúfol, hogy elszorítottam a kezét, nem maradtak ujjai :D), amúgy nekem is igen alacsony a fájdalomküszöböm. De élek. :) És akarok még, majd egyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!