Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fáj a tetoválás?

Fáj a tetoválás?

Figyelt kérdés

Örök szerelem, szerencse, szimbólum tetoválást szeretnék. Sokat csalódtam az életben. Milyet tudnátok ajánlani? Gondolkodtam azon hogy fektetett nyolcast a ball csuklómra és kínai betűkkel, hogy örök szerelem.

< Vékonyak a kezeim, és a ball csuklómra és talán az egész ball kezemre szeretném tenni a tetoválást. Fog fájni?

< Mikor fürödhetek?

Napon tartózkodhatok?

Strandra járhatok?

Mire kell felkészülnöm, ha elmegyek a tetoválás szalonba?

< Lehetek allergiás a tetoválásra? Tiszta fekete tetkót szeretnék. Hogyan tudom meg hogy allergiás vagyok a tetoválásra? A szalonba csinálnak tesztet előtte?

Köszönöm szépen a válaszokat.

2018. júl. 30. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
18 alatt ne csinálj, ráérsz még utána is igazából. Ez elég gagyi tetkó lenne, várj még vele, hogy tényleg akarod, nehogy megbánd
2018. júl. 30. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Csuklón picit fáj, de elviselhető.

Amit biztosra tudok ajánlani, hogy ne ebben a nagymelegben csináltass. Folpack alatt nagyon fogsz izzadni. Nap sem érheti kb két hétig. Strandolni sem ajánlatos friss tetkóval. Szóval ha holnap megcsináltatnád, akkor augusztus közepéig nincs csobbanás, nincs napozás.

2018. júl. 30. 11:57
 3/4 A kérdező kommentje:
11:44: 20 éves vagyok
2018. júl. 30. 12:13
 4/4 Metionin ***** válasza:

A tetkóválasztást nem kommentálom, az ilyesmik amiket írtál szerintem gagyik de te fogod viselni és a lényeg hogy neked jó érzés legyen ha a bőrödön látod.

A tetkó fáj, ez van. De teljesen kibírható. Inkább ilyen karcoló érzés, több óra után már inkább éget. De eddig mindenki túlélte. ;)

Fürödni, zuhanyozni azonnal tudsz, a lényeg hogy ne áztasd a tetkót és ne természetes vízben. Átfolyó víz érheti.

Nap 2 hétig tilos.

Strand, szoli, szauna 1 hónapig tilos.

Készülni, lelki nyugalommal, előtt egyél, igyál sokat, vigyél vizet és szőlőcukrot. Vedd meg előre a fóliát meg a bepanthent.

Fekete festéknél extrém ritka az allergia de kérj nyugodtan tesztet. Rácseppentenek a bőrödre 1 csepp festéket, lefóliázzák, hazamész és 12 óra után ha viszket vagy piros a helye akkor allergia. Ilyenkor tesztel a tetkós másik festékre. Van hipoallergén is.

2018. júl. 30. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!