Fáj a tetoválás?
Örök szerelem, szerencse, szimbólum tetoválást szeretnék. Sokat csalódtam az életben. Milyet tudnátok ajánlani? Gondolkodtam azon hogy fektetett nyolcast a ball csuklómra és kínai betűkkel, hogy örök szerelem.
< Vékonyak a kezeim, és a ball csuklómra és talán az egész ball kezemre szeretném tenni a tetoválást. Fog fájni?
< Mikor fürödhetek?
Napon tartózkodhatok?
Strandra járhatok?
Mire kell felkészülnöm, ha elmegyek a tetoválás szalonba?
< Lehetek allergiás a tetoválásra? Tiszta fekete tetkót szeretnék. Hogyan tudom meg hogy allergiás vagyok a tetoválásra? A szalonba csinálnak tesztet előtte?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Csuklón picit fáj, de elviselhető.
Amit biztosra tudok ajánlani, hogy ne ebben a nagymelegben csináltass. Folpack alatt nagyon fogsz izzadni. Nap sem érheti kb két hétig. Strandolni sem ajánlatos friss tetkóval. Szóval ha holnap megcsináltatnád, akkor augusztus közepéig nincs csobbanás, nincs napozás.
A tetkóválasztást nem kommentálom, az ilyesmik amiket írtál szerintem gagyik de te fogod viselni és a lényeg hogy neked jó érzés legyen ha a bőrödön látod.
A tetkó fáj, ez van. De teljesen kibírható. Inkább ilyen karcoló érzés, több óra után már inkább éget. De eddig mindenki túlélte. ;)
Fürödni, zuhanyozni azonnal tudsz, a lényeg hogy ne áztasd a tetkót és ne természetes vízben. Átfolyó víz érheti.
Nap 2 hétig tilos.
Strand, szoli, szauna 1 hónapig tilos.
Készülni, lelki nyugalommal, előtt egyél, igyál sokat, vigyél vizet és szőlőcukrot. Vedd meg előre a fóliát meg a bepanthent.
Fekete festéknél extrém ritka az allergia de kérj nyugodtan tesztet. Rácseppentenek a bőrödre 1 csepp festéket, lefóliázzák, hazamész és 12 óra után ha viszket vagy piros a helye akkor allergia. Ilyenkor tesztel a tetkós másik festékre. Van hipoallergén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!