Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lézerezés után hogy néz ki a...

Lézerezés után hogy néz ki a bőr és a tetoválás?

Figyelt kérdés
Tetoválás eltávolítása készülök, arra lennék kíváncsi, h lézerezés után h néz ki a börtönből és a tetoválás? Nagyon feltűnő? Esetleg sebes lesz, vagy csak hámlik? Erről sehol nem találok képeket
2018. júl. 29. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia :) le fog hamlani. Nekem 2 alkalom volt, azota is van hogy ahol lezerezve volt bedagad a borom es kidomborodik a tetovalas. Viszket es nagyon megbantam nem is mentem tobbet, inkabb maradjon
2018. júl. 29. 12:00
 2/3 A kérdező kommentje:
De a tetoválás eltűnt , vagy halványodott valamit? Fájdalom mennyire van?
2018. júl. 29. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Fájni fáj, éget, szó szerint. Kiégetik a tetoválás festékpigmentjeit. Annyira megsebzik, hogy azok szétesnek, de közben a felhám is megsül, ami után olyan lesz mint az enyhe égési sérülés, tehát fehér és piros. Esetenként apró hólyagok is keletkezhetnek (vízhólyagok). Igen, nagyon feltűnő, de a tetoválás is nagyon feltűnő. Ez a lézerezés utáni állapot hámlik majd le lassan. Kezelni kell, akárcsak a tetoválást. Viszont ebből nem elég 1 alkalom. Egy sima, csak fekete tetoválásból kell 4-5 alkalom minimum. Ha még színes is, akkor több, de 11-12 alkalom annyira elhalványítja, hogy nem látszik majd, csak felületi mikroszkóp alatt. A gyógyulási ideje 4-6 hét, ezután lehet menni újra. Ami a gyors gyógyulással számolva is kb fél év.

Ez már csak ilyen. Ha maga a tetoválásod nem jó, vagy nem tetszik, de attól még a tetoválásokat szereted, akkor jobban jársz, ha egy ügyes profival eltakartatod a meglévő ábrát.

2018. aug. 5. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!