Anya lánya közös tetoválás, mi legyen? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Anyukámnak nemsokára szülinapja lesz. Már jó ideje megbeszéltük, hogy közös tetoválásunk lesz, így ez lenne az ajándék. Már csak az a kérdés, hogy milyen legyen.. Közös tulajdonság, mindketten szeretjük a természetet (tengereket, hegyeket), sportot (országúti bicajozas), illetve mindketten független típusok vagyunk és azok is akarunk maradni, tehát a szabadság is fontos nekünk, illetve az utazás, imadjuk. Ha valakinek van ötlete, hogy hogyan tudnánk ezeket ötvözni az ne tartsa magában! Köszönöm előre is a válaszokat!☺
"...mindketten független típusok vagyunk és azok is akarunk maradni, tehát a szabadság is fontos nekünk..." akkor miért akartok közös tetoválást?
2018. júl. 18. 20:59
2/7 anonim válasza:
Én valami repülő madárra gondolnék a hegyekben. Szimbolizálja a szabadságot és a függetlenséget. Az 1. kommentre meg csak annyit tudok mondani hogy ha erről neked egy farok jut eszedbe akkor elég sötét lehetsz...
2018. júl. 20. 00:59
3/7 A kérdező kommentje:
Végre egy segítő szándékú válasz, aki nem retardált, és nem kérdéssel válaszol a kérdésre!🙏 Köszönöm szépen hasznos volt, megfontoljuk ezt az ötletet!☺
2018. júl. 22. 21:48
4/7 anonim válasza:
Nincs mit máskor is :)
2018. júl. 23. 18:47
5/7 anonim válasza:
Azt a mindenit, egyesek milyen kőkeményen oltják a kérdezőt:D
Ha még aktuális a kérdés lehetne vmilyen iránytű féleség tetkó is, vagy egy kis térkép, repülő esetleg.
2018. júl. 24. 14:12
6/7 anonim válasza:
Ha nem tudod mit szeretnél magadon látni, talán nem való még neked ez a tetoválás dolog :) OK, hogy valamit jelenteni fog, de ennyi erővel egy dobókocka, dominó vagy bármi lehet... Anyuddal beszéld meg, talán ő kreatívabb vagy van elképzelése. :)
Nem oltás akar lenni, sem leszólás! Én úgy gondolom, hogy majd akkor varratok magamra, ha tudom, hogy mit szeretnék és az tetszeni is fog... :)
2018. júl. 24. 14:43
7/7 A kérdező kommentje:
7/8 Nem különösebben érdekelnek az ilyen válaszok, magát minősíti, nem engem! Egyébként az ötleted jó, már korábban is gondolkodtam rajta, hogy valamilyen iránytű,esetleg térkép szóba jöhet! Köszönöm!☺
8/8 Ez nem pár napja pattant ki a fejünkből, már régóta szeretnénk tetoválást! Inkább anya az aki nehezen tud dönteni! Kreativitásban pedig nincs hiány, egyszerűen csak el kell döntenünk milyen szimbólumot akarunk! Köszönöm neked is a segítséget! ☺
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!