Mit szimbolizálhatott ez a tetoválás amit láttam? Miért van rám ilyen hatással? Sátánista talán?
Pár hete Budapesten a metrón láttam egy embert akinek a lábszárán enyhén szólva fura tetoválásra lettem figyelmes.
Megpróbálom körülírni:
-egy a lábával a földbe süllyedő, "szúródó" vékony embert(?), lényt ábrázolt feketén
-feje vékony, kissé ovális, szeme, szája orra nem látszódott
-kezei derékszögben felfelé tárva voltak, mintha zuhanna
-teste vékony
-lába pedig egy gömbökből összetevődő lefelé vékonyodó "rúd" volt
És a legfurcsább az egészben, hogy miközben néztem hihetetlenül nyomasztó volt, nagyon kellemetlenül éreztem magam a látványtól viszont le se tudtam róla venni a szememet. Még most is kiráz a hideg, ha visszagondolok rá. Sok mindent láttam már életem során, de ez most nagyon felbolygatott... Nem játszom túl, viszont nem tudom miért van rám ilyen hatással.
Van valaki esetleg aki többet tud a leírta alaján, hogy mi lehetett ez az alak, vagy mihez van köze?
Nagyon hálás lennék!
Tudod te egyáltalán, hogy milyen valójában a sátánizmus?
Hát pont nem olyan mint amit a fókuszban és egyéb bulvár szennyben mutogatnak.
Semmi köze hozzá
A Diabolizmussal keverik össze
(Diabolizmus-ördögimádás)
A sátánizmus legtöbb ágában a bibliai sátánt figyelmen kívül hagyják. Van ateista sátánizmus is ez a Levy féle sátánizmus. It a sátánt az egóval azonosítják (nem a negatív értelembe vett egóval és önzéssel) és sokat foglalkoznak önfejlesztéssel.
Néz utána a dolgoknak mielött bármit sátánistának bélyegzel
Amúgy lehet hogy pont olyan asszociációkat inditott el benned az a tetoválás ami rossz érzéseket kelltet benned.
Valószínűleg nincs mögötte semmi okkult dolog sem.
Lehet hogy az illető kisugárzása rémített meg ennyire.
Amúgy meg bármit jelenthet a tetoválás. Lehet, hogy az illető egy rossz időszakát áprázolja amin végül sikerült felülkerekednie.
Nem kell minden mögött valami nagy, titkos, rejtett jelentést feltételezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!