Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért tetováltatnak olyan...

Miért tetováltatnak olyan nyelven, amit nem is beszélnek?

Figyelt kérdés

Rengeteg embert ismerek, akin van valamilyen idegen nyelvű tetoválás (mandarin, thai, khmer, angol stb.) és egyáltalán nem beszélik a nyelvet.

Miért teszik ezt? Menőbb idegen nyelven a tetkó vagy miért? Mi személyes van ebben?

2018. jún. 28. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 ilyen ismerősöm van, az egyik kínai írást tetováltatott, ő sem tudja mit jelent, csak divatból csináltatta, pont azt a tipikus észlényt testesíti meg. A másik ismerősöm valami fura írásjeleket, elvileg azt jelenti, hogy "élet" (a gyereke születése után tetováltatta, nemsokkal előtte halt meg a nagyapja).
2018. jún. 28. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A buszon egy igen szemrevaló fiatal leányzó ült, telis-tele tetoválással.

A mellette álló idős hölgy figyelmesen nézte a lány nyakán lévő kínai írásjelekből álló írást – feltűnően bámulta a nyakát, és látszott rajta, hogy nem ért valamit.

Ez fel is tűnt a lánynak, és így szólt a nénihez:

– Mi az, Mama, a maga idejében tán még nem volt divat a tetoválás? Miért kell annyira bámulni?

Az idős hölgy nem jött zavarba, rögtön válaszolt is a lánynak:

– 30 évig éltem Ázsiában, utána a kínai nyelvet tanítottam a Tudományos Akadémián. Egyszerűen azt nem értem, miért van a nyakadra írva, hogy nem visszafagyasztható!

2018. jún. 28. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2: itt is volt már olyan tag, aki mutatott egy képet az új tetoválásáról, természetesen kínai karakterek voltak. Én meg régebben valamelyest tanultam kínaiul, előkaptam a szótárat, majd szakadtam a nevetéstől, amikor megláttam, hogy "postai levél" volt a srácra varrva.
2018. jún. 28. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek a kinai jelek ökörségek alapból... Tesómnak is van de minek...

Az angol még csak-csak más nem megkérsz egy angol tanárt hogy forditson, de szerintem a kinai meg hasonló szavak tuti nem azt jelentik amit akar az illető... főleg hogy sokan egy szót akarnak és azt hiszik 1 szót a google fordito nem tud elrontani... nem a fas*t!!

2018. jún. 28. 17:15
 5/7 dirtboy ***** válasza:
100%

Azt én sem nagyon értem,maori ami tetszik nekem is de az is főleg azért mint szerintem kb minden embernek hogy egyszerűen szép maga a minta.

Olyan mintha nonfiguratív lenne de ugyanakkor nem az.

Csak hát az is divat lett így én maradok a realisztikusnál ott is csak a fekete fehér,színest nem kedvelem az számomra nem művészi az olyan turbó rágósnak hat.

Bár jövő télen tervezem a másik karomat is varratni abban lesz pici szín,de csak az állatok /farkas,bagoly/ szeme lesz színes.

2018. jún. 28. 17:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ment a zöld mindenkinek
2018. jún. 29. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem pont ugyanúgy ők sem tudják, mint ahogy azt sem, hogy igazából miért tetováltatnak.

Nem csak azon a nyelven nem beszélnek, egy csomó más dolgot sem értenek.

Talán nem is a tetoválás-szépség-divat téma a kérdés, hanem emberek-személyiségek vagy ilyesmi.

2018. júl. 7. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!