Elszúrták a tetkóm, most mi legyen?
Volt egy elképzelésem amire nagyon vágytam... aztán elmentem a tetkósomhoz. Volt a kezemen egy pici rózsa, ami felém nézett. És ez mellé akartam még mintákat amiket felhozott a tetkósom olyan lehetőségnek, hogy mi lenne ha nem felém hanem az ellenkező irányba néznének, tehát "fejjel lefele" lennének... hogy ne a rózsa legyen a középpontban. Oda rakta a mintákat és akkor még tetszett is, és most hogy hazaértem teljesen ki vagyok borulva... tiszta idétlen így, és teljesen elnyomja a kis rózsát... a minták nagyon jók lettek csak az elhelyezkedésük nem...
Savazásokat légyszi ne!

Na sziasztok.
Végül hamar megbarátkoztam az új tetoválással mert lett megoldás az oda nem passzoló kis rózsa módosítására.
Beszéltem a tetoválóval, hogy megváltozott a véleményem az eredményről, elmondtam az okát is, és kerítettünk egy megoldást.
Köszi a "kedves" válaszokat.
És köszi a normálisakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!