Szeretnék tetoválást, hogy mondjam el a szüleimnek?
Hát pedig úgy kell hidd el . Vagyis nem ebben a stilusban. Én is nagyon kinlódtam vele hogy hogy mondjam el. ( se anyának se faternak nincs tetkója) . De egyszer amikor rászantam magam . És a helyzet is jól jött ki mert pont faterral TV-ztem és volt a TV ben egy tetovált ember. Fater pont mondta hogy miylen h**lyeség a tetko meg ilyenek én erre mondtam hogy szerintem nem az és en is akarok. És monstam is neki hoyg szeretnék. Erre teljesen meglepődött 😂 . De azt mondta hogy átgondolja XD . És vêül megengedte. De tenyleg jól gondold át hogy mit varratsz fel. Mert én 17 évesen varratam . De már 13 éves koromban is akartam ezt a mintát...
És lesz még nem egy tetkóm de azoknak is már megvan a pontos elképzelése kb.13 éves korom óta. És ha egy új ötlet beugrik akkor az kerül a legutolsó helyre azaz azt fogom legutoljára felvarratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!