Nektek tetszik ez a tetkó?
Figyelt kérdés
Dua Lipánál láttam meg és nagyon megtetszett :D 'This means nothing' szóval ez nem jelent semmit :p anyámmal beszéltem, hogy akarok tetkót, ő azt mondta oké, de még nem mertem megmutatni neki, hogy ilyet akarok. Szerintetek hüvelyeség? Nekem nagyon tetszik. (pont azért, mert nem jelent semmit :D) véleményeket várok.
16/L.
2018. ápr. 14. 16:49
1/7 A kérdező kommentje:
*hülyeség, bocsánat xdd
2018. ápr. 14. 16:50
2/7 anonim válasza:
Ökörségnek tűnik számomra. Az ember pont azlért tetováltat valamit magára, mert az jelent számára valamit.
3/7 anonim válasza:
Hát, ha már örökre megmarad, jelentsen valamit - legalább számodra. Szerintem. (Nekem 2 van).
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor lemondok róla :D köszönöm a válaszokat :)
2018. ápr. 14. 18:06
5/7 anonim válasza:
Azért ne is az alapján válassz tetoválást, hogy más (mi) mit mond.
6/7 Metionin válasza:
Szerintem is hülyeség, pláne hogy neked konkrétan semmi közöd ehhez a mondathoz, csak láttad valami nőn (ez valami sztár?). Ha már tetováltatni szeretnél és anyukád is leokézta, akkor legalább valami igényeset varrass, ami illik hozzád és nem bánod meg később.
7/7 anonim válasza:
Ugyan annyi értelme van mint a többi tetkónak. A jelentést is mindenki (vagyis a 90%) belemagyarázza, és divat a tetkó.
Majd úgyis sokan lesznek akik majd lehurrognak, de akkor miért nem hegtetkót csináltatnak az emberek? Mert fáj, nem olyan önkifejező jönnek majd a kommentek, DE! ha az lenne a divat akkor mindenki olyat csináltatna önkifejezés gyanánt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!