Ez nem az én tetkóm. De nyugi vagyok annyi hogy tudatosan döntsek, és az illető is bőven van annyi.
Hogy mit mondok ha 60 évesen megkérdeznek "mire volt ez jó?"
Valszeg azt fogom válaszolni; hogy én olyan fiatal voltam, aki nem csak álmodozott dolgokról, hanem meg is tette ...
Nekem tetszik a tetoválás!
S kedves kérdező: ne foglalkozz az első válaszolóval.
Azt hiszi ő majd 60 évesen a csoffadt bőrével szebb lesz, mint egy tetovált. Biztos modell vagy mi, pedig ha tudná hogy 60 évesen az ő bőre is ugyan arra a sorsra jut, tetoválással vagy anélkül...Nem tudom az miért szebb neki. Minden ember megöregszik előbb vagy utóbb, s nem tudom ő mivel lesz szebb, mint mi tetováltak akiknek valószínű eldeformálodik a tetoválás. Minden ember ugyan olyan vászon, csak mi alkotunk rá, de mindegyikünknek egy a sorsa. Hozzáteszem mi tetováltak, minket soha nem érdekel hogy nekik miért nincs tetoválásuk, ez a különbség köztünk és köztük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!