Gáz lenne ha az lmp logoját magamra tetováltatnám?
Már egy ideje az lmp-vel szimpatizálok.
Combomra szeretném csináltatni kb 10cm-re
Mi a véleményetek erről?Van esetleg valakinek ilyen?
Most ha ez nem egy kamukérdés...
Én mindig azt mondom, hogy többször is gondolja át az, aki valamit magára szeretne íratni. A tetoválás nem olyan dolog, amit csak úgy el lehet tüntetni, igen, persze, vannak rá módszerek, de egyik sem 100%-os (főleg, ha színes tetkóról van szó)... és ugye akármennyire is rajongsz valamiért, semmi nem garantálja, hogy 1, 2, 5, 10 év múlva is ugyanígy fogsz érezni. Én ezért tartom azt is hülyeségnek, amikor a (éppen aktuális) szerelmük nevét tetoválják magukra.
Arról nem is beszélve, hogy ami most jó ötletnek tűnik, az lehet, hogy később kifejezetten hátrányos lesz. Mondjuk ha szexre kerül a sor, eléggé vágylohasztó tud lenni a célterülettől 5 centire virító pártlogó.
Természetesen a döntés a tiéd, de én nem tartom jó ötletnek.
Én is szimpatizáltam velük, főleg Hadházyval, csak ugye ő kilépett, a pártban meg elég sok beépített embere van a fidesznek.
Azért azt gondold át, hogy egy párt Magyarországon 1-2 évtizedig szokott létezni, az eredeti 1989-es pártpalettából már talán csak az MSZP, és a fidesz maradt. Oké, létezik még a Munkáspárt, csak miután Thürmer benyalt a fidesznek, az addig stabil 0,5-1 százalékos táborából maradt kb. 0,01%. Meg talán a MIÉP még létezik... 1-2 emberrel valahol. A Kisgazdapárt nem tudom, hogy hivatalosan még él-e, de nem akarom túlragozni: ilyesmit akkor varrass magadra, ha biztos vagy benne, hogy azután is büszkén fogod hordani, ha már nem léteznek. Illetve abban se legyél biztos, hogy ugyanazt a politikát fogják folytatni, mint amit most képviselnek. Lásd a jelenlegi kormánypártot: kezdték orosz- és egyházellenes liberálisként, aztán lettek kontervatív jobboldaliak, most meg mélykeresztény oroszbarát szélsőjobboldaliak. A Jobbik meg az eredeti fidesz-fiókpártból előbb szélsőjobboldalra tolódott el, majd egy éles irányváltással jobboldali, sőt, némely tekintetben már inkább jobbközép ellenzéki párt lett. Az LMP is sokat változott a megalakulása óta. Nem tudhatod, hogy 5-10 év múlva is ilyen formában léteznek-e? Ne legyen így természetesen, de mielőtt valamit örökre magadra varratsz, azért ezeket is vedd számításba!
Egyébként meg: én nem tenném, de a te tested. A lényeg, hogy holnap az első listára húzd az X-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!