A Kökiben lévő Elvis Tattoo szalonról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Akinek volt velük személyes tapasztalata megtudná írni? :)
(Mennyire jól dolgoznak, milyen a megbízhatóságuk, kézügyességük stb.)
2018. márc. 25. 21:35
1/4 anonim válasza:
Két osztálytársam ott tetováltatott, azt mondták, hogy nagyon rendesek a tetoválók, semmi gond nem volt velük, viszont sajnos a tetoválásuk nem pont úgy sikerült, ahogy szerették volna (a tetkó egy része kivehetetlen). Úgyhogy náluk vegyesek az érzések.
2/4 anonim válasza:
Pláza szalont nagy általánosságban érdemes messzire kerülni.
Vannak mindenhol kivételek, nekem is van ismerősöm, aki ilyen helyen jól járt, de általában több a negatív tapasztalat.
3/4 anonim válasza:
Én lassan 4 hete csináltattam ott köldök piercinget Elvisnél, jó fejek voltak,oldották a hangulatott, sterilen dolgoznak és jól. Tuti,hogy a kövi piercingemet is ott csináltatom.
4/4 anonim válasza:
Egyik tetovalo maszekba vallalt be otthonaban es .vajo lett :) tudom ajanlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!