Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Budapesti Dark Art Tatto...

Budapesti Dark Art Tatto szalonról vélemények?

Figyelt kérdés
Tetszik a tetoválóik stílusa és nem tűnik olyan vészesen hosszúnak a várakozási idő sem, nektek mi a véleményetek róluk?
2017. nov. 30. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
17%
Nem divat már a tetoválás.
2017. dec. 1. 00:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak ajánlani tudom. Zsófinál voltam, szuperül dolgozik, és baromi jó fej (amúgy mindenki). Agyonparás első tetkósként sem néztek hülyének, kérdésekre korrekt választ kaptam.

A szalon dizájnja meg hab a tortán, jól érzed magad az ott töltött idő alatt. :)

Egyedül az új asszisztens kislány nem szimpi nekem annyira (ismerőst kísértem nemrég), néha kicsit el van tévedve, nekünk elfelejtett válaszolni egy emailre, de ez legyen a legnagyobb gond, nem vele egyeztetsz alapvetően, meg nem ő varr ki. :)

2017. dec. 1. 10:05
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 ennek örülök mivel nem divatnak varratom

#2 köszönöm szépen a választ, igen nekem is elég szimpatikusak, Győrben lakom de itt vannak tetoválók akikhez fél éven belül eljutsz és vannak tetoválók akikre rá mered bízni magad, a 2 nem nagyon fedi egymást szóval lehet megérné felvonatozni Bp-re.

2017. dec. 1. 17:53
 4/4 $$$$$ ***** válasza:
#1 mikor értitek mar meg hogy a legtöb tetovált köztük én is nem divatbol varrat. Főleg mivel en magasrol teszek a divatra. Egyeni stílusom van. Veled ellentétben nekem nincs szükségem a ,,divatra" hogy megtudjam hogy például milyen ruhat hordjak. Mert azt veszem fel amiben jól érzem magam. Nem a divattal foglalkozok...
2017. dec. 2. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!