Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Egyedül hogy mossam a hátam...

Egyedül hogy mossam a hátam fóliázáskor?

Figyelt kérdés
24 óráig fóliáznom kell a tetoválásom 3 óránként, elég hajlékony vagyok szóval a krémezéssel nincs gond de valahogy nincs kedvem 3 óránként egy full zuhanyra ha meg a kád szélén próbálom minden úszik, nektek van valami trükkötök hogy lehetne egyedül lemosni? Anya segítene de olyan a tetoválás hogy egy fürdőruhát se tudok rávenni toplessben meg inkább kihagynám.
2018. febr. 12. 20:44
 1/2 anonim válasza:

Nekem is az egész hátgerincemen van tetoválás de ezt segítség nélkül nehéz megoldani. És ha otthon tartózkodsz akkor inkább legyél melltartó nélkül, amikor meg teheted póló nélkül. Minnél többet van levegőn annál könnyebben gyógyul. :)

19L

2018. febr. 12. 22:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Otthon nem melltartózok, utcára meg az lesz hogy egy nyakbakötős fürdőruha felsőt veszek fel csak hátul nem simán kötöm meg hanem a farmerom övbújtatójába, így nem ér hozzá a tetováláshoz.

Na közben az eddig legjobb megoldás az lett hogy beülök a kádba úgy hogy a lábam kilóg így nem leszek túl vizes, majd holnap úgyis jön párom akkor lemossuk alaposan :)

2018. febr. 12. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!