Titeket mindig elkísért valaki tetoválásnál? Nem gáz egyedül menni?
Igazából, amíg dolgozik, nem nagyon tudsz beszélgetni vele, a géptől nem sokat hallasz. Meg mondjuk én nem is nagyon mertem megszólalni, nehogy megzavarjam, aztán amiatt rontson. :D
Engem párom kísért el, de leginkább azért, hogy foghassam a kezét (tűiszonyos vagyok, tetováltan ez így vicces :D), a tervezési részen túl nem sokat szólt bele, legfeljebb néha ránézett, hogy "jól haladsz, kitartás". Ergo akár mintha ott se lett volna, engem lelkileg támogatott. :D
Ha te nem vagy ilyen szerencsétlen, mint én, akkor nem lesz gáz egyedül menni. Fodrásszal, műkörmössel, akármilyen egyéb szolgáltatóval sem csacsogsz feltétlen végig, ahogy dolgozik, személyiség kérdése. Hidd el, a tetováló sem fog megsértődni, ha "nem találjátok a közös hangot". :)
Nekem egy tetkóm van eddig te tervezek még, a tetoválóval pár szavakat beszélgettünk, főleg arról hogy halad (kis, egy órás tetkó volt) párom meg velem szembe ült és próbálta elterelni a figyelmem hogy épp szétszúrják a hátam meg az utolsó pár húzásnál szerinte majdnem összemorzsoltama kézcsontjait :D
De amúgy egyes szalonokban nem mehet be veled a kísérő, máshol meg külön szék van a tetováló mellett hogy első sorból nézhesse :D
Én többször mentem egyedül, max akkor jön velem valaki, ha az illető is érdeklődik a szalon/tetováló iránt.
Nem kínos csendben ülni, csinálja a dolgát, dolgozik, ha beszélgettek ok, ha nem, akkor nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!