Van a combom felső részén egy tetoválás, ami elég nagy és borzalmasan néz ki, nagyon el lett rontva.. és már régóta tervezem hogy elmegyek lézeres eltávolításra, de még sajnos nem sikerült belevágnom. Úgy alakult, hogy olyan orvosi vizsgálatra kell mennem ahol le is kell vetkőznöm, de az amúgy is kellemetlen vizsgálat mellett még jobban idegesít hogy meglátják rajtam ezt a borzalmat.. Valaki tudna adni tippet hogy átmenetileg hogyan rejthetném el?
Én tudok valami olyan alapozórol amit ha rákensz teljesen befedi és nem latszik, vízálló is.De az biztos nem olcsó mulatság.Ha valóban annyira rosszul néz ki, menj tényleg lézeres eltávolításra vagy egy tényleg profi tetoválóval tetováltass rá,hátha kihozható belőle valamu jobb.Amúgy ez borzasztó lehet, én ezért nem ia csináltatok...én megőrülnék ha valami olyan van a testemen ami csúnya és nem tudom levenni.Még ruhákkal is ez van mi lenne egy tetoválással...
2018. jan. 31. 22:31
2/11 A kérdező kommentje:
Tényleg borzasztó.. Az önbizalmam is teljesen lerombolta és egy ilyen helyzetben is szörnyen kellemetlen :/ és már 5 éve viselem...
Én is gondoltam az alapozós ötletre, de félek hogy nem találom el a megfelelő színt és hogy ahogy a nadrágot veszem le-fel elkenődik :/ plusz még elég sos is lenne, jövő hét elejére meg kéne oldanom valahogy. De azért megköszönném ha elküldenéd a nevét :)
2018. jan. 31. 22:37
3/11 anonim válasza:
Figyelj, orvosról beszélünk, garantálom hogy látott ennél 1000x rosszabbat, a balesetin emberek hátsójából szednek ki dolgokat de minden ágnak megvan a maga pikantériája, hidd el nekem ha azt mondom az orvos ezt észre se veszi :)
2018. jan. 31. 22:57
4/11 anonim válasza:
Különb testrészeken is látták már rossz tetkókat, meg olyan gusztustalanságokkal foglalkoznak hogy egy tetkó semmi.
2018. jan. 31. 23:38
5/11 anonim válasza:
Ne kenjél rá kulimászt, tapasztalatból, csak azt éred el vele, hogy foltos lesz a ruhád is.
2018. jan. 31. 23:59
6/11 anonim válasza:
Az orvos le se fogja szarni, hogy mi van combodon.
Értem, hogy kellemetlen, de gondolj arra, hogy egyrészt az orvost a legkevésbé sem izgatja, másrészt, hogy téged se nagyon kéne, hogy érdekeljen az orvos véleménye..
Túlesel a vizsgálaton, és aligha látjátok egymást többet. Ha valamilyen okból véletlenül mégis, gondolod, hogy majd pont erre fog emlékezni? Van jobb dolga is, mint h azt leltárazza, melyik betegén milyen tetkó van.
2018. febr. 1. 04:12
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat! Sokat jelentenek :)
2018. febr. 1. 10:16
8/11 anonim válasza:
Egyébként lézeres helyett fedésen nem gondolkodtál még? Érdemes lenne egy olyan tetoválóval beszélned, aki szokott vállalni ilyesmit, mert lehet, hogy tudnának belőle szépet kihozni.
2018. febr. 1. 13:44
9/11 anonim válasza:
Igen én is az utolsó válaszolóval értek egyet, gyönyörűen át tudnak dolgozni egy-egy elrontott munkát :) Csak ügyes és tapasztalt tetoválót kell keresni.
2018. febr. 1. 13:55
10/11 anonim válasza:
Amúgy igaz a másik hogy szerintem ha megkérdezed a dokit fejből fog mondani egy top10-es listát aminek a tied a közelébe se ér kínosságban :D
Többiek is mondták hogy a takarás is lehetne opció, a lézer ahogy néztem nagyon sokára szedi ki rendesen, takarni viszont csak egy-két alkalom és nagyon szépen meg lehet csinálni mintha ott se lett volna az előző.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!