Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok a tetoválás...

Mit gondoltok a tetoválás ötletemről?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Nagyon szeretnék tetoválást. Ez persze az évek alatt meg változhat.

Nagyon érzékeny, lelkizos típus vagyok. Szeretnek magamra varratni bizonyos dolgokat. Voltunk suliból Angliába ahol sok más nemzetiségű emberrel ismerkedtem azóta is rengeteget beszélünk és a befogado családom is nagyon hiányzik. Ahol nagyon jól érzem magam sírva megyek el. Ilyen típus vagyok. Például ezzel a kirandulassal kapcsolatban képet évszámot. Nyilván sose felejtem el de nekem így sokkal szorosabbá tenné ezt a szívembe. Imádom Budapestet. Minden utcájat minden szegletet. Tényleg imádom nem csak szeretem. Az Erzsébet hidat imádom nagyon szeretek onnan kinezni és anyumat is úgy hívják. A Gellérthegyhez egy már eltavozott szerettemnek van szoros kötődés és ugyerzem hogy jobban megoriznem emlékét. Vannak olyan részek Budán is amikhez most is nagyszerű dolgok kötnek, első kirándulás a batyammal meg mindig emlékszem. És még sok más. Most nem írom le mi milyen minta lesz. Én ezekből rengeteg motivációt kapnék pláne sportolokent. Nem divatból csinaltatnam. Kérem ne olyan írjon aki kézzel lábbal a tetoválás ellen van. Köszönöm

2017. dec. 28. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Jó tanács: Várj a tetoválással még vagy 5 évet vagy 10 évet. A következő 10 évben rengeteg új élményeid lesznek az életben ami szép vagy rossz lesz. Nem lehet minden élményt tetoválásban megörökíteni, és nem is érdemes. Ha valaki ennyire lelkis, pláne fiúként az várjon még. Lesz majd olyan eset amiért tényleg lehet örökre szóló élménynek mondani. Angliai utad és a híd nem az.

Kint élek Angliában tudom milyen itt az élet, és hidd el 1-2 hét csak egy nyaralás. Budapesten születtem, éltem, így azt is ismerem. Van 2 tetoválásom is, szóval nem vagyok tetoválás ellenes.

2017. dec. 28. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy tetoválásba túl sok mintát nem jó belezsúfolni. Ha ennyiféle, ennyire szétszórt ötleted van, akkor hagyd, hogy kiforrjon egy kicsit. :)
2017. dec. 29. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Válaszd ezek közül azt, ami a legtöbbet jelenti neked. Összezsúfolva tényleg csúnya lenne, te lennél az élő Google Maps.

Tedd fel magadban a kérdést, hogy melyik a legfontosabb helyszín számodra és legyen az!

2018. jan. 18. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!