Szerintetek hülye ötlet tetoválást "lopni"? (The Rock maori)
Dwayne Johnson maori tetoválására gondolok.
Eddig életem során 4 emberen láttam ilyet, 2 őt Magyarba és 2 őt Szlovákiába.
Szerintetek menyire gáz ha valaki ilyet csinál? Vagy ha mondjuk kedvenc színésze vagy példaképe még akkor is hülye ötlet?
(nem akarok én ilyet, csak kérdem (nekem is Ő a kedvencem))
Dwayne tetovalasa nem egy szedett-vetett legbol kapott minta.
Minden motivum jelent SZAMARA valamit: elet, karrier, csalad, gyerekek, feleseg. Stb.
Ha neked is ugyan ezek, ugyan ugy, ugyan akkor megadatottak, tehat te vagy The Rock, akkor csinaltasd nyugodtan..
Ebben az esetben különösen hülye ötlet, igen. Pont azért, mert egy olyan mintáról beszélünk, aminek személyes jelentése van, ergo emberhez kötött.
Más esetben sem a legjobb ötlet egyébként szerintem, igazán profi tetováló másolást el sem vállal, legfeljebb hasonlót, a saját stílusában.
De példaképről inspirálódni természetesen nem gáz.
Szerintem lemásolni valaki más tetkóját teljesen nem szép dolog. Nekem ilyen lopás fílingje van :D
Pl. nekem nagyon régóta teszik a Ville Valo egyik tetkója, ami Edgar A. Poe szemeit ábrázolja. Nyilván sokat jelent neki ez az író, sok inspirációt merített belőle, ahogyan én is csak én nem zene hanem rajz/festmény vonalon. Szívesen elfogadnám azt a tetkót a saját bőrömre de nem lenne pofám megcsináltatni akkor sem, ha nem híres emberen láttam volna az eredetit. Ettől függetlenül a következő tetkóm Poe-hoz fog kapcsolódni de teljesen más mintával, amit egyben a sajátomnak is érzek, na meg én fogom rajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!